NoNamed Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 (edited) World of Warcraft Site oficial: World of Warcraft Site european: World of Warcraft EU Istorie: World of Warcraft (prescurtat WoW) este un Massively Multiplayer Online Role-Playing game (MMORPG) creat de Blizzard Entertainment. Este al patrulea joc din seria Warcraft, excluzând expansion pack-urile ?i Warcraft Adventures: Lord of the Clans. Jocurile Warcraft sunt situate într-un univers numit Warcraft, o lume fantastic? introdus? de jocul Warcraft: Orcs and Humans în 1994. World of Warcraft este situat în Azeroth, patru ani dup? evenimentele concluzionate în Warcraft III: The Frozen Throne. Odat? cu apari?ia expansion-ului The Burning Crusade, Outland poate fi explorat. World of Warcraft a s?rb?torit a X-a aniversare a universului Warcraft. De?i la început jocul a fost încetinit de probleme de stabilitate si performan??, a devenit rapid cel mai popular MMORPG bazat pe plat? lunar?. In 2008 Blizzard Entertainment a anun?at c? num?rul de juc?tori activi, care pl?tesc "la zi", a trecut de 11,5 milioane. Screenshots: WoW EU Screenshots WoW Screenshots Trailers: World of Warcraft Burning Crusade Wrath of the Lich King link System requirements OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 (32- & 64-bit supported) CPU: Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP 1500+ 1300 MHz RAM: 512 MB or more of RAM (1 GB for Vista Users) VIDEO: 32 MB 3D video card with Hardware T&L or better HDD 15 GB free HD space INET CON: Broadband Internet connection Wallpapers: WoW US WoW EU Edited September 26, 2010 by Stalk3r Quote
NoNamed Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Ok eu momentan sunt in duskwood(la intrare) sunt niste lupi de lvl 28 care au un drop foarte bun(o sabie care valoreaza 51s) deci mai raman aici pana fac 20g sa invat horse riding(acum am 16).Dup-aia o sa incerc sa ma duc in tanarus...dar apare alta problema.Cum ajung acolo? Quote
Aldguth Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Incearca Instanta Scarlet Monastery. Daca prinzi party bun, la level-ul tau poti face xp destul de repede. Quote
NoNamed Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Daca prinzi party bun, la level-ul tau poti face xp destul de repede.Nu vreau neeapart XP...ma intereseaza gold pentru ca vreau sa imi iau mount,dup-aia o sa ma gandesc si la XP Quote
NoNamed Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Mai cred ca raman tot in dusk pt ca pica niste axe care costa 51s fiecare,si pica de la creaturi de lvl 28.Deci este si usor si simplu.Momentan am rezolvat cu farmingu. Apropo...ce fac dupa ce ajung lvl 60? Ca stau si ma gandesc ce fac..astept Burning Crusade Quote
almosthuman^ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 de la 60 incepe adevarata distractie...detalii 60 lvl Quote
EPSILON Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Vreau sa ma apuc de WoW am instalat jocul , am pus ultimul pach si akuma unde imi fac cont plz help me ! Quote
Guest $pydy Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Depinde vrei sa iti faci cont pe Blizzard sau pe un server Piratat? Imi spuneti cum fac XP mai usor? Quote
almosthuman^ Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Vreau sa ma apuc de WoW am instalat jocul , am pus ultimul pach si akuma unde imi fac cont plz help me ! click pentru serverul oficial(dai create account) click2 pentru servere private. Imi spuneti cum fac XP mai usor? pe serverele blizzard nu poti sa faci mai usor xp la level-ul acela decat cu questuri sau omorand creeps. Quote
EPSILON Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Depinde vrei sa iti faci cont pe Blizzard sau pe un server Piratat? Imi spuneti cum fac XP mai usor? Nu pe Blizzard man , vreau sa intru pe un sv normal si sa fac levele , sa joc dar nu stiu unde sa imi fac cont Quote
Aldguth Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Nu vreau neeapart XP...ma intereseaza gold pentru ca vreau sa imi iau mount,dup-aia o sa ma gandesc si la XP. Frecventezi Batlle Grounds? Cu cat cresti in rank o sa ai discount pentru mount. Ti-am recomandat instanta Scarlet Monastery pentru ca, daca esti warrior acolo pica niste iteme super, de notat ar fi un topor si niste shoulder armor. Ca sa imi pice shoulder armurile alea am facut de vreo 20 ori instanta aia.Cand ajungi level 60 te bagi in Battle ground pana ajungi High Warlord, poti sa te duci si in arena din Booty Bay, si sa incerci sa iei comoara din chest. Si cand apare un raid pe la Onyxia sau Ragnaros(mai ales la Ragnaros, ca poate te faci cu Ragnaros Hand of Sulfuras), iti iei un ranged weapon si te duci cu aia care fac raidu. Merge si un raid pe o capitala if u have the guts. Noroc Quote
NoNamed Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Astazi am reusit si eu sa imi iau mountul de la un tip super de treaba care mi l-a vandut cu 50g pt ca nu mai avea nevoie de el! Deci am facut o afacere mai mult decat avantajoasa pentru mine! Momentan sunt in booty bay...dar vreau sa va intreb ceva: Care este cea mai buna zona pentru lvl 40? Toata lumea spune ''vino in blasted ca e super bine'',e adevarat ca e bine dar cea mai mica creatura de acolo are lvl45,ce sa mai zic despre celelalte. Eu am intrat cu WoW in lumea MMORPG si de-aia am niste lenamuriri care nu ar trebui sa fie la lvl meu,dar lumea invata! Quote
almosthuman^ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 dute in badlands sau swamp of sorrows sunt mostri intre 35-45 lvl. vezi regiuni pe nivele Quote
7Sev Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 adica aici ca ai pus gresit linkul http://worldofwarcraft.com/info/basics/regionlevels.html Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Lol Wagram Pentru cei care acum intra in WoW, exista 2 situri foarte bine documentate (sunt mai multe dar astea sunt cele mai frecventate) unde poti sa gasesti raspuns cam la orice intrebare referitoare la joc. De la nivelul monstrilor intr-o zona, la profesii si drop rate. Siturile sunt www.thotbott.com si wow.allakhazam.com De asemenea in cazul in care o sa vreti customizare a interfetei sau un add-on pentru o clasa sau alta sau pentru a usura accesul la diverse comenzi, un foarte bun site este www.curse-gaming.com. Quote
krapu Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 deci sunt putin confuz .... joc si eu WoW ...intrebarea mea este ...linkmania are sv de WoW ????? daca da puneti si voi 1 link .... daca nu puneti linku unde jucati voi ... Quote
Lancelot Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 deci sunt putin confuz .... joc si eu WoW ...intrebarea mea este ...linkmania are sv de WoW ????? daca da puneti si voi 1 link .... daca nu puneti linku unde jucati voi ... NU are server de wow linkmania Quote
NoNamed Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Joaca pe Evolva Romania.Momentan este cel mai bun server privat.Nu pot sa dau site-ul ca e impotriva regulamentului,dar cauta pe google! Quote
krapu Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 si hai sa ne laudam ... eu am avut 1 warrior (human) de lvl 170 dupa aceea sa dat rr la bd (si din pacate sa scazut exp. ) iar acum am 1 druid de lvl 60 (night elf ) si acum imi fac iarasi 1 warrior momentan lvl 23 pe asta voi ? ce lvl aveti (sv este din vaslui ) atat pot sa spun despre el Quote
Aldguth Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 si hai sa ne laudam ... eu am avut 1 warrior (human) de lvl 170 LVL 170??? Cred ca ai jucat mu cu plansele diferit colorate. Fara suparare da levelu maxim e 60, cum ai ajuns tu la 170? Quote
Guest Blaidy Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Arrow, parca level-ul era diferit de la server la server NoNamed Pe evolva romanian sau pe czone (cred ca sunt cele mai bune servere) Quote
Aldguth Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 (sv este din vaslui ) atat pot sa spun despre el Scuzele mele. Nu am citit ce se scrise inainte. Quote