Jump to content
Kane

Probleme cu serverele de CoD(UO) - Merged

Recommended Posts

Posted

Mai dureaza mult pana se gandeshte careva de la linkmania sa faca serverele de Cod??????? Sau macar sa ne spuna ce s-a intamplat shi cat dureaza pana le baga la loc... ca sa nu ashteptam degeaba.... poate ne apucam de alte jocuri :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Guest arlequino
Posted

:blink: de fiecare data cand jocul devine frumos trebuie sa se intample ceva ...ba pica serverul ..ba se apuca nustiu' cine de nustiu' ce experiment , ba apare un patch, ba face figuri punk busteru' , ba intra numai straini pe server si dau banuri in draci !!!

oare vreodata se va juca vreun joc fara probleme pe serverele de la linkmania ?? "exceptand counter strike" de care chiar si fi'miu de 6 ani s-a plictisit ! :D

Posted

postam si noi si ducem la indobitocire in masa... :lol:

...si daca tot am ban pe forumu coolgirl.ro :lol: :lol: :lol: :ph34r:

Posted

Mah fratilor LInk Mania e la pamant(chiar mai jos)

Voi nu vedeti ca aici nu mai merge nimik de cand a plecat kiz s-a ales praful si pulberea de site :unsure:

Guest ElMatador
Posted

Am deschic acest topic in sperantza ca vreun reprezentant LINKMANIA, ar putea sa ne lamureasca shi pe noi ce se intampla cu serverele de Call of Duty, in virtutea increderii pe care noi le-am acordat-o utilizand serviciile LINKMANIA shi RDS !!!

Posted

Am deschic acest topic in sperantza ca vreun reprezentant LINKMANIA, ar putea sa ne lamureasca shi pe noi ce se intampla cu serverele de Call of Duty, in virtutea increderii pe care noi le-am acordat-o utilizand serviciile LINKMANIA shi RDS !!!

Bine zis: SPERANTA! aia moare ultima..........da si cand moare :blink: :angry:

Posted

Salut la toata lumea !!! Nu stiu daca sunt singurul dar eu am senzatia ca Linkmania o sa se transforme intr-un site CS. Totusi e bine ca am inceput anul bine, EU ,restul nu stiu :lol: LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

Posted

FRATILOR DE PE LINKMANIA!! SUNT JUCATOR DE COD SI NI S-AU LUAT SERVERELE NOASTRE...PAINEA NOASTRA!!! :angry::angry: NU STIU RESTU CUM STATI....DAR ACESTI NEMERNICI AU LASTA PESTE 40 DE PLAYERI FARA OBIECTU MUNCII...BOMBARDATI CU TELEFOANE SI MAILURI LA ASTIA!!!!

REVOLUTIE!!!!

NOI JUCAM CALL OF DUTY SI STIM DESPRE RAZBOI! :angry:

WATCH YOUR BACK RDS!!! :angry::angry:

REVOLUTIE!!!! :angry::angry:

Posted

nu puteai ramane cat de cat in limitele bunului simt si sa nu postezi un topic care pt poporu roman, cuvantu revolutie poate insemna ceva dureros.... sau nu ti-ai dat seama ca nimeni de la RDS nu citeste thread-urile astea?

acuma tu ai vrea sa-mi iau furca si torta in mana si sa merg la bozgoru ala in budapesta? guess again...

Posted

Daca chiar vreti sa faceti ceva sugerez sa trimite-ti toata lumea un mail la:

bucuresti@rdslink.ro (sediul central RDS)

Scrieti in mail motivul pt care sunteti dezamagit de servicul Linkmania oferit de RDS

ex: servere de jocuri lipsa, nimeni care ca updateze stirile si downloadurile..etc.

Ar fi bine sa nu adresati injurii ci mai degraba sa vb frumos, si sa explicati clar ce nu va convine. SUNT 100 % SIGUR ca daca mai multi useri vor face acest lucru se vor lua masuri. Postand pe forum nu rezolvam mare lucru. Asa ca 5 minute rapiti-va din timp si scrieti mailul.

P.S. Kenny m-ai uimit cu postu tau. Foarte bine zis. ;)

Posted

Uite si mail-ul meu in caz ca aveti nevoie de inspiratie:

Salut

Ma numesc Florin O. si sunt abonat RDS Cable Link din 22 Noiembrie 2004.

Pana acum 1 saptamana am apreciat serviciile dumneavoastra, in special serverele de jocuri online oferite pe www.linkmania.ro. Insa de curand am observat ca nu se mai ocupa nimeni de ele acesta fiind un motiv de ingrijorare pentru mine. In urma cu aprox. 7 zile au fost oprite 2 servere de Call of Duty UO si 1 server de Jedi Academy jocuri pe care eu le preferam din lista celor de pe site. Consider Linkmania cel mai important serviciu RDS pentru mine si am motive serioase sa ma indoiesc de calitatea acestui serviciu in ultima saptamana. Daca acest serviciu (Linkmania) ar disparea as avea motive serioase sa renunt la contractul cu dumneavoastra fiindca, repet, acest serviciu a fost motivul principal pentru care am ales RDS.

In speranta ca aceste probleme se vor remedia curand va multumesc anticipat!

Cu stima Florin O.

Posted

:lol: sal hehehe azi e boboteaza si nici un server de cod :lol: nu functioneaza!!! urmatorul replay o sa-l postez la paste si nici atunci nu o sa mearga !!! :lol:

LINKMANIA FARA SUPARARE VA DA FALIMENT DACA O TINE IN MODUL ASTA!!! SUNT MULTE ALTE COMPANII CARE CRED CA ABIA ASTEAPTA CA ABONATII CABLELINK SA SE MUTE LA EI APROAPE LA ACELASI PRET ACEEASI VITEZA TRAFIC NELIMITAT SI FIBRA OPTICA ! :blink:

LINKMANIA TREZESTE-TE !!! B)

Posted

am lipit eu toate topicurile care aveau acelasi subiect "SERVERELE DE COD PICATE"

nu inteleg de ce ati facut 8 threaduri cand puteati sa faceti doar unul(cu mai multe posturi) , in felul acesta fiind mai usor de observat de un eventual "boss" rds care ar umbla pe forum.

Posted

crezi tu ca se coboara ei pana la noi aici pe panamant sa citeasca acest forum?? si aceste umile plangeri ?? sincer imi e greu sa cred asta ...........

poate un viitor Coordonator care va fi numit sau.... nu vreau sa mai zic nimic ca oricum e degeaba

Guest Maniacii_IcemaN
Posted

1. cineva a scris(nu mai stiu cine :P ) : "dacă o mai tine tot asa call of duty cu servere goale si cd key in use va trebui sa ne reprofilăm pe alte gameuri moh spearhead de ex" - nu ca n-as mai vrea coduo....dar tu ai vb de spearhead ca de CS.....te asigur care multe chestii in + fata de cod....are si in - (doar e mai vechi unpic) dar e un joc super...si spre surpinderea mea am obs 5 fete pana cum care frecventeaza serv maniacilor :D

2. RDS-ul a fost printre primii ISP-isti de la noi si sa-l citez pe KURTZ "au pus monopol" pe piata de internet de la noi....am avut si eu Cablelink....dar m-am convis de serviciile lor si m-am legat la un LAN mare (legal) care ofera net prin fibra de la PC-NET....(e votba de BiK-LAN) <zona dristor> ....desigur sunt si aici probleme...dar stui cel putin ca dau 3oo mii si am net...ca mai pica asta e....decat RDS mai bine super viteza si no limit pe download....daca nu sunteti multumit de RDS....faceti fratilor un LAN mai mare <unde se poate> si trageti-va un PC-NET cu tzeava mai maricica....astfel puteti tine si un server k-lumea.....cat despre RDS si serviciile lor....cand mi-am facut abon cablink ....pana n-am fost la ei si am dat cu pumnu' in masa n-au venit sa ma instaleze.....asta dupa ce au zis ca vin in max 3 zile si trecusera 3 saptamani....

EDIT: Am vrut sa postez cu contul pe care mi l-am facut cand aveam cablelink da' am renuntat la ideea asta . . . postez co contul facut special pt CoD. :P ... ca-n rest nu ma intereseaza..... CoD(UO) is all that mathers :D

CONCLUZIE : RDS sucks....dar pana nu apare un ISP care sa- faca concurenta fac ce vreau din noi <si cei care nu au abon RDS> si din voi....chinuitii abonati RDS RDS - Retard Deep Shit :lol: :lol:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...