Jump to content
Kane

Probleme cu serverele de CoD(UO) - Merged

Recommended Posts

De vreo 10 minute am fost pe serverul de UO si am primit Connection Interrupted. Am crezut ca e de la mine dar surpriza nu mai exista nici un server de UO. Asa ceva e de ras, la cati jucatori de CoD sunt ar trebui sa se mai deschida servere nu sa pice si astea care le avem. Apropo serverul 2 e disparut de vreo doua zile, ce draq se intampla?

Link to comment
Share on other sites

Deja este penibil se ce intampla.

As vrea sa va atrag atentia ca:

1) Serviciile si produsele LinkMania sunt gratuite, deci Linkmania nu va garanta pentru functionarea acestor.

2) Nu exista conditii contractuale prin care se precizeaza ca serverele linkmania ar trebui sa fie non-stop up.

3) Kiz nu primeste bani de la voi pt serviciile si suportul pe care il ofera, deci nu va asteptati sa fie disponibil la orice ora, mai ales acum.

4) Oameni buni, e 31-decembrie...poate are si el familie, sau mananca o sarma (nu are pl) /bea un vin. Lasa ti-l si voi in pace macar pana pe 3-jan.

Mi se par ridicole pretentiile de genu asta, in special pt ca vin in aceasta perioada.

5) Pt ca sunteti o comunitate destul de mare, ar fi trebuit sa existe un server de back-up sustin de cineva care isi permite acest lucru.

6) Seara buna!

Link to comment
Share on other sites

Iti atrag si eu atentia la randul meu.

1. Oare? Priveste lucrurile in ansamblu si aprofundeaza ultimele pachete de informatie din site cele din footer. Daca nu reusesti sa faci conexiunea atunci... ai dreptate.

Banuiesc ca esti abonat RDS, este?

RDS nu de multa vreme au inceput sa se dezvolte servere pt Cablelink prin judete... got it?!

Un complex de factori care face la final din linkmania un serviciu gratuit.

2 si 4. Situatia asta a mai fost. Faptul ca un server sau ambele sunt cazute nu este nimic nou. Imaginea Linkmania conteaza aici si mesajul transmis catre abonatii si posibili abonati RDS

3. Eu m-am inscris si joc pe linkmania.ro nu pe kizmania.ro. Daca am ceva de comentat/reprosat/apreciat se refera la linkmania. Ideal este ca lucrurile sa nu se rezume la un singur individ.

Restul sunt irelevante.

Link to comment
Share on other sites

1) Sunt abonat RDS dar nu pe cablelink ci beneficiez de un pachet de 128kbps garantat, si nu sunt multumit deloc de preturile practicate de RDS sau ceilalti ISP-isti. In momentul in care o sa exista o concurenta reala pe piata romaneasca de internet, poate peste 2 ani, atunci o sa fiu si eu multumit. Asta ca sa nu crezi ca iau apararea RDS.

Nu o sa urmeze un punct 2,3 sau 4, pt ca nu are rost sa aduc argumente de dragul discutiei, ce-am avut de spus am spus.

In rest, sper sa se rezolve problema cat mai repede, iar in Uo o sa intru cand imi revin din asa numita convalescenta cauzata de rev.

Link to comment
Share on other sites

Mai mai... chiar amu de sarbatori va certatzi ? Hai fitzi cumintzi... ca nimeni nu le shtie pe toate... din partea mea avetzi dreptate amandoi... [Maniacii]Florin shi seven... dar nu e motiv ca 2 "boi"( :lol: :lol: :blink: ) care trag la acelashi car sa traga in directzii opuse !!! :o

Pana nu se clarifica situatzia de pe Cod(UO) hai sa fim totzi cumintzi :)

Shi inka o treaba... ajungem acushi ca aia de la CS... io zik ca oamenii cat de cat normali au familii shi prieteni cu care se petrek de sarbatori... pare-se ca aia de la CS nu au asha ceva :lol: :D :lol: :D :lol: ... hai sa nu ii ajungem din urma shi sa fim la fel de ridikoli ca nu avem ce juka de Ajunu' Craciunului sau in noaptea de Revel :angry: :unsure:

La Multzi Ani !!! (JEDI)Chewbacca :blink:

Link to comment
Share on other sites

SFAT : :o

ASTEPTAM. :o ............................ASTEPTAM.. :o ........................ASTEPTAM... :o ...........................................................SI IAR ASTEPTAM.... :o ..............................................................................................................................SI DUPA CE ASTEPTAM CAT :o ASTEPTAM ....................... :o .............................NIS E SPUNE CA MAI TREBUIE SA ASTEPTAM !! :o

YO SUNT OPTIMIST :P SI CRED CA CEI DE LA LINKMANIA :rolleyes: O SA LE REPUNA REPEDE IN FUNCTIUNE !!!! :P

Link to comment
Share on other sites

Pentru ca probabil n-au un destept de admin fan cs care sa le brambureasca serverele non-stop. Lasati serverele de cod asa cum sunt, nu va mai jucati cu nervii nostri! Experimentati in lan-uri, nu pe rds!

Link to comment
Share on other sites

hans :P este acolo ceva pe care scrie "EDIT" i-a clickuieste acolo si osa vezi ca poti sa mai adaugi ceva pe acolo nu sa mai scrii inca odata...scz daca te-am suparat...da stii deranjeaza :P :D ...nu te supara sunt sigur ca stii de edit!

si la topic: sper sa revina cat mai repede ca nu mai pot

Link to comment
Share on other sites

domne ca nu mai e KIZ am acceptat cu mii de sughituri da acu ne tine si fara servere de UO sau JA?de ce?ca sa tina 2 servere de unreal tournament.noi ce platim?sau ei cred ca toti suntem mucosi si vrem internet ca sa luam pornaraie.

propun un miting virtual.sa se adune toata comunitatea sa le zica slogane de familie.a lor nu a noastra :angry:

Link to comment
Share on other sites

cred ca topicuri gen ăsta sunt hit-ul inceputului de an...

korg, chiar era necesar sa-ti expui si tu punctu de vedere... adica acelasi punct de vedere care si l-au expus altii in vreu 3-4 topicuri.

RDS-u isi va da seama ce-a pierdut.

Link to comment
Share on other sites

Multumim linkmania pt acest minunat inceput de an.

Cand totul mergea atat de prost pe linkmania nici nu-mi puteam imagina ca totul se va schimba si va deveni k lumea.

Inca o data multumim linkmania si tineti-o tot asa si veti avea parte de tot mai multi clienti.

(Sunt beat asa ca nu ma luati in seama. Defapt e fix invers. Noua conducere linkmania sucks si prin acest replay vreau sa-i trimit acolo unde le este locul, adica pe unde au iesit cand s-au nascut.)

Link to comment
Share on other sites

:angry: sal, sunt de acord cu faptu ca serverele cad unul cate unul dar...............totusi linkmania e ,,intretinuta de operatori'' care banuiesc ca au luat o pauza de sarbatori!!!! problema e ca pauza s-a TERMINAT, :angry: TREZITI-VA !

:angry: Cat de la rds ce sa te astepti ! m-au lasat fara net 1 saptamana si sunam la reclamati si dupa ce asteptam 10 :angry: min sa-mi faca legatura si auzeam o tanti isterica zicand ,,va rugam astaptati, apelul dvs e f. important pt noi'' raspundea unu sau una care aveau replica standard !!! se va :angry: rezolva in 2 ore si chestia asta mi-o ziceau de fiecare data ! sau sa verifica ca daca e de la mine!!!!

:angry: ASA CA NU VA MAI FACETI PREA MULTE SPERANTE IN RDS- HUAAAAA!!! :angry:

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...