_eXe_ Posted Thursday at 03:20 PM Posted Thursday at 03:20 PM Bună ziua, Vin cu un nou proiect și aș dori să lansez un server de MU Online – Season 6, cu XP scăzut (x50), Wings de nivel 4 și câteva evenimente și funcții noi. Dacă este posibil să discut cu cineva despre acest proiect, aș fi foarte recunoscător. De asemenea, m-ar interesa să știu dacă ar exista jucători interesați de un astfel de server. Vă doresc o zi frumoasă în continuare! Quote
Stinkmoo Posted Friday at 11:02 AM Posted Friday at 11:02 AM Daca reusesti ceva, atunci si eu sunt interesat Quote
_eXe_ Posted Friday at 03:47 PM Author Posted Friday at 03:47 PM Acum 4 ore, Stinkmoo a spus: Daca reusesti ceva, atunci si eu sunt interesat Ma bucur, noi facem tot posibil sa fie cat mai curand serverul activ, momentan suntem in faza de testare si sa decidem sa fie S6 sau mai bine S3 cu ceva plus-uri . Quote
Zxwr Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Chiar redeschideți link mania ? aș fi bucur să joc din nou jocul care mi a mâncat copilăria. Cel mai frumos joc pe care l am jucat vreodată și cel mai bun server 97 D si acum țin minte când eram in clasa a 12 și urma bac ul eu îmi puneam noaptea ceasul din 4 în 4 minute sa sune sa nu pierd spotul in arena.. ce vremuri mai vreau, aduc cel puțin 2 oameni pe server dacă il deschideți. Dați și mie un mesaj pe Instagram: Fotolensee daca deschideți svr va rog ca nu o sa fiu activ pe forum intru o data la 1-2 ani pe aici ms, stima si respect Quote