mVas Posted February 26 Posted February 26 (edited) Observ ca nu avem nici un server de MuOnline in comunitatea asta, am eu un server semanator cu mu linkmania in urma cu multi Ani ,probabil in urma cu 15 Ani? Tocmai ce am decis sa il deschis, daca cineva Este interesat ...? Nu voi accepta nici un fel de donatii ,Este pentru placerea de a traii nostalgia jocului, impreuna . Multumesc astept raspunsuri. Edited February 26 by rewindmu
mVas Posted February 26 Author Posted February 26 https://www.linkmania.ro/topic/521935-rewindmu/ l-am postat aici. o seara buna.
klingon Posted February 28 Posted February 28 pai nu mai intereseaza pe nimeni..cei vechi au alte preocupari..pacat de comunitate,,
SevenUp Posted February 28 Posted February 28 Comunitatea LM își face planul de pensionare,nu au timp de mu,acum sunt cu alte preocupări,grădinărit,crescut de animale.
mVas Posted March 3 Author Posted March 3 Nici o problema multumesc pentru raspunsuri appreciez sa vad interactiune la acest subiect , imi place acest server de care ma ocup momentan si chiar joc eu insumi pe el mi-a placut sa fac parte din aceasta comunitate cu multi ani in urma, daca cineva doreste sa incerce acest Mu, sunteti bine veniti, nu trebuie sa platiti absolut nimic , nu ma astept la nici un fel de donatie.
morf Posted March 4 Posted March 4 @rewindmu Salut, O sa iti las pe PM id-ul meu de Discord, hai sa incercam sa stabilim o ora pentru un voice pe Sambata. Bineinteles daca esti interesat de o colaborare cu Linkmania sau ai deschis topic doar sa anunti ca ai server Multumesc. 1
Zergyu Posted March 11 Posted March 11 La 04.03.2025 la 20:00, morf a spus: @rewindmu Salut, O sa iti las pe PM id-ul meu de Discord, hai sa incercam sa stabilim o ora pentru un voice pe Sambata. Bineinteles daca esti interesat de o colaborare cu Linkmania sau ai deschis topic doar sa anunti ca ai server Multumesc. Salutare, Felicitari pentru initiativa. Vad ca deja exista badge-ul de "Tester Mu", deci se misca lucrurile. Avem si un altfel de update?
morf Posted March 12 Posted March 12 Morning, Suntem in discutii, momentan nu avem o data fixata pentru start BETA. Mai trebuie negociate si facute modificari inainte de lansare, sper sa finalizam cat mai curand. Multumesc. 1
morf Posted March 20 Posted March 20 https://www.linkmania.ro/topic/522109-mu-online-97d-custom-beta-opening/ 1