FuK Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Salutare, Recrutam colegi pentru serverul LinkMania SA:MP RPG, Va rog sa cititi cu atentie cererile si modelul de aplicare, Cererile se trimit in PM. Cerinte: • Seriozitate. • Implicare. • Devotament. • Persoana care aplica trebuie sa dea dovada de un limbaj decent pe server. • Este necesara implicarea si pe forum. • Avem nevoie de persoane cu experienta cat mai mare in administrarea jocului. • Avem nevoie de persoane cu un cazier cat mai curat! Model de aplicare: • Nickname: • Nume real: • Varsta reala: • Orasul natal: • Ocupatia: • Cate ore dedici jocului zilnic? • Ce experienta ai? Ai mai fost pe un astfel de post? • De ce te-am alege pe tine? • Cum vei contribuii la dezvoltarea serverului? • O scurta biografie: (scurt si la obiect) • Alte precizari, sugestii sau intrebari?: Edited April 19 by FuK 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuK Posted April 25 Author Share Posted April 25 (edited) Salutare, Dorim sa va multumim tuturor pentru interesul aratat si pentru cererile de a va alatura echipei noastre de administrare. Ne-am bucurat sa primim o varietate de cereri de la membrii implicati si dedicati ai comunitatii noastre. Cu toate acestea, dorim sa va informam ca cererile pentru staff s-au incheiat, avem si lista cu membrii stafului: Admini: PlasticTube -> @PlasticTube - Team Leader Helperi - Admin level 5 _QuaTro_ ->@hedastro - Team Leader Lideri - Admin level 5 Frank -> @Frank - Admin level 2 Seeker -> @The_Seeker - Admin level 1 Helperi: MaNuLeX16 -> @MaNuLeX16 - Helper level 1 MeXicaNu. -> @MeXicaNu. - Helper level 1 Nick. -> @Apaka - Helper level 1 Cu respect, Echipa LinkMania. Edited April 25 by FuK 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlasticTube Posted May 24 Share Posted May 24 Bună seara, țin să vă anunț că s-au deschis aplicațiile pentru Helper, am nevoie de un helper activ. Aplicațiile vor fi făcute pe panel https://panel.rpglinkmania.ro/applications/helper/list Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...