FuK Posted April 17, 2024 Posted April 17, 2024 (edited) Salutare, Recrutam colegi pentru serverul LinkMania SA:MP RPG, Va rog sa cititi cu atentie cererile si modelul de aplicare, Cererile se trimit in PM. Cerinte: • Seriozitate. • Implicare. • Devotament. • Persoana care aplica trebuie sa dea dovada de un limbaj decent pe server. • Este necesara implicarea si pe forum. • Avem nevoie de persoane cu experienta cat mai mare in administrarea jocului. • Avem nevoie de persoane cu un cazier cat mai curat! Model de aplicare: • Nickname: • Nume real: • Varsta reala: • Orasul natal: • Ocupatia: • Cate ore dedici jocului zilnic? • Ce experienta ai? Ai mai fost pe un astfel de post? • De ce te-am alege pe tine? • Cum vei contribuii la dezvoltarea serverului? • O scurta biografie: (scurt si la obiect) • Alte precizari, sugestii sau intrebari?: Edited April 19, 2024 by FuK 3 1
FuK Posted April 25, 2024 Author Posted April 25, 2024 (edited) Salutare, Dorim sa va multumim tuturor pentru interesul aratat si pentru cererile de a va alatura echipei noastre de administrare. Ne-am bucurat sa primim o varietate de cereri de la membrii implicati si dedicati ai comunitatii noastre. Cu toate acestea, dorim sa va informam ca cererile pentru staff s-au incheiat, avem si lista cu membrii stafului: Admini: PlasticTube -> @PlasticTube - Team Leader Helperi - Admin level 5 _QuaTro_ ->@hedastro - Team Leader Lideri - Admin level 5 Frank -> @Frank - Admin level 2 Seeker -> @The_Seeker - Admin level 1 Helperi: MaNuLeX16 -> @MaNuLeX16 - Helper level 1 MeXicaNu. -> @MeXicaNu. - Helper level 1 Nick. -> @Apaka - Helper level 1 Cu respect, Echipa LinkMania. Edited April 25, 2024 by FuK 1 1 1
PlasticTube Posted May 24, 2024 Posted May 24, 2024 Bună seara, țin să vă anunț că s-au deschis aplicațiile pentru Helper, am nevoie de un helper activ. Aplicațiile vor fi făcute pe panel https://panel.rpglinkmania.ro/applications/helper/list Succes!