Jump to content
czrl1312

Limbaj urat Clipper aka 2peu

Recommended Posts

Screenshotul vorbeste de la sine . Am impresia ca unii playeri dupa ora 2 se transforma . Cred ca ar trebui sa editati putin regulamentul si sa acordati putin mai multa acestui trend in care playerii abuzeaza de secundarele lor pentru a injura alti playeri . Cu 4 secundare ii pot face o saptaman plina de nervi cuiva iar mainul sa imi stea linistit nesuspendat ... Una este sa scapi un cuvant la nervi si alta-i sa folosesti un astfel de limbaj de mahala ...

 

https://ibb.co/h28TcKP

Edited by czrl1312
Link to comment
Share on other sites

Cinstitule ,vezi ca mai făcut albie de porci cu secundarul ,acuma faci pe victima , ai primit 2 zile ss pentru ca mai înjurat,  niciodată no sa ai bună plăcere să am suspend pe principal ! Și dacă o sa am ss vreau sa demonstrezi ca sunt eu pe acel secundar , aceasi poveste ai făcut-o și tu !

Link to comment
Share on other sites

Tu compari gluma mea de pe emilia cu ce ai facut tu tinere ? Oare nu o fi o mica mare diferenta intre gluma mea si diareea ta verbala de aseara ? Asa cum m0ney a avut dovezi impotriva lui si a primit ban pe toate :-?? 

@Lancelot , @TyreXel, @morf, @Meduza , pentru mine e subiect inchis , cererea de ban NU mi-o retrag , cer suspendarea avand in vedere ca s-a turnat singur ca el a fost , aveti logurile , aveti si conversatia omului din pm discord acum nici o saptamana (stiu ca nu se ia ca proba) . Cred ca e destul de limpede ca nu am nevoie de 12 ore pentru impacare . Imi pare rau ca sunt regulile astea pk acum 🙂 .

 

 

Edited by czrl1312
Link to comment
Share on other sites

Pletosule , ai tupeu mare , tu dai cu piatra tu plângi,  stai cuminte în banca ta ca nu toți sunt prosti ca tine , te tratez cu aceasi moneda care tratezi și tu la rându tău !

Veziți de treaba și nu mai înjura dacă nu vrei sa fi înjurat!

Vad ca pe forum numai în victima pozezi iar pe server provoci pe toată lumea și tot tu plângi .

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...