Jump to content
WickedPuppy

Pentru viitorul serverului

Recommended Posts

Vă salut. Aceasta este probabil ultima mea postare cu sugestii. Aici sunt printre puținele remarci de făcut, adunate de la diverși jucători :

- Mult prea puține eventuri de admini, eventul de "recompensare" a playerilor s-a promis de săptămâni ca și multe altele 

- Golden invasion în stadiul actual, nu e bine setat, prea putini goldeni. Se calcă în picioare în tarkan pe tantalos. 

- Nu exista flow la trade! De vreo 2 săptămâni, e mort și postu și store. Nu exista iteme suficiente să se facă trade-uri. Nu mai exista suficiente motive să farmam

- Cs-ul e exclusiv pentru bk. De ce mai exista alte caractere dacă nici cei din top nu putem pune jos un bk de 15 rr? Și nici 30 de oameni combinați. E prea tank bku la cs. Au mai căzut servere pe tema asta. 

- Lot nu dropeaza ancient, forge de 380 nu se merita făcut. Competiția nu se justifica 

- Prea puține activități. Nu exista questuri, nu s-a mai introdus ceva nou substanțial de săptămâni bune. Wings de 3 de exemplu ar aduce multă activitate. Sau altceva.. Decât ds, bc,cc golden invasion. 

- Regulament neclar și interpretabil (multe zone gri) 

- No ks no pk pe un servar care și asa devenise plictisitor, implicit competiție 0

-  De ce nu se fac polluri sa vedeți ce vor jucătorii voștri de pe server. 

- să se descurajeze vânătoarea! Nu am văzut un warn pentru niciunu din anumiții playeri care fac asta, se știu ei 

- Nu mai descurajați libertatea și dreptul la libera exprimare, prin mute, warn, chiar și pe canale de spam, să nu mai zic de forum. Înțeleg aplicarea la limbaj nepotrivit 

- Guides neadaptat, promis de multe săptămâni, de exemplu cum transformam itemele cu opțiuni slabe rare 

- Servar configurat incorrect. Multe setari, inclusiv cs nu sunt juste. Am verificat set de Tier 1 + 15 și set de Tier 4 +15 și diferența de def e infima! Să nu mai vorbesc de Tier 5. Care ar mai fi motivul sa ne batem pe golden +5? Seturile de 1,2,3 sunt mult mai ușor de procurat. 

- Nu sunt hărți destule pentru crescut! Nu s-au mai băgat hărți noi cu mobi cu exp mai mare. În ritmul asta, nimeni nu o sa ajungă full înainte sa moara de plictiseala! 

- Avem nevoie de monștrii și spoturi mai tari! Chiar și pentru 15 rr+, sa simțim ca jucam 

- Revizuit skilluri SM. BK au avantajul de a fi foarte tank, mg și dl primesc 7 puncte. Singurul avantaj al Sm-ului și anume mana shield, ar trebui ajustat de la pragul de 30% 

 

Deasemenea v-aș ruga să oferiți răspunsuri competente că nici noi nu v-am tratat cu aroganta, indiferent de ce funcție aveți. Și faptul ca ne obosim să vă dăm sugestii ar trebui respectat și analizat. Am aprecia tare mult să țineți cont de opiniile jucătorilor pentru sănătatea serverului. Vă mulțumesc 

Link to comment
Share on other sites

Pentru Tantalos ideea e ca nu stiu ce sa modificat la spawn dar in 10 secunde de la inceputul invaziei dispar 6/6 tantalos ... Asa ceva e posibil doar daca unii player stiu cu aproximatie unde se spawneaza 
ceea ce nu mi se pare corect. Dispar mai repede 6 tantalos in tarkan care e harta mare decat 2 in relic ...

De la lansarea lot nu am vazut un item decent de 380 dupa mai bine de 6 saptamani ... 
Pentru cs nu vad rostul la orice alt caracter inafara de bk... mergi cu 4 bk in ultimele 20 de minute de cs si castigi 100% asta a fost strategia pana acuma si tot asa o sa ramana ... 

Link to comment
Share on other sites

Sustin in totalitate cele scrise mai sus . Cu doleanta de a se primi totusi un raspuns complex care sa atinga fiecare punct mentionat in postul principal , desi , atitudinea observata la alte postari de sugestii , nu a fost una prea friendly for players ci mai degraba un spirit de Gigi Becali la fcsb ... Sper la mai bine si inca mai astept schimbarea asta in bine dinspre factorii de decizie , si cei care joaca .

Edited by czrl1312
Link to comment
Share on other sites

Foarte bine spus pentru viitorul serverului , zic eu si al comunitatii . Intram aici de drag sa jucam /gasim competitie sa ne amintim de copilarie dar uneori aroganta cu care suntem tratati  ne cam lasa un gust amar .

Speram la o schimbare a modului de abordare si sa nu uitati ca aceasta comunitate este si va ramane sus doar cu noi playeri.

Link to comment
Share on other sites

Sustin in totalitate cele scrise mai sus. Eu am ajuns la 13 reseturi si am participat la doar 2 eventuri in tot timpul acesta.Admini probabil isi petrec timpul crescandusi proprile caractere neavand timp de a distra playerii. 

Invaziile sunt praf facute, sunt cateva persoane care stiu unde spawneaza goldeni si isi lasa caractere afk acolo, dispar goldeni in 30 de secunde.

Consider ca in momentul de fata regulamentul este mult prea strict, pentru un pk pe spot iei 5 zile. Eu unul as renunta sa mai joc daca vreodata as primi ban 5 zile pentru asa ceva. Cred ca 24 de ore ar fi suficitent.

Pentru insulte minore/limbaj minor la fel ban 2/5 zile este foarte mult, acum depinde si de gravitatea limbajului. Dar pentru "gunoi" si insulte de genu pentru care s-a mai dat ban cred ca un mute de 12/24 de ore ar fi corect. Nu cred ca un ban de 2-5 zile ajuta serverul cu ceva, pana la urma nu suntem la biserica si nici nu avem copii de 8-9 ani printre noi.

Nu am postat niciodata neimplicat/neintrebat pe fourm, dar nu pot intelege de ce ati inceput pune pumnul in gura oamenilor pe fourm cu warn/suspend. Lasa-ti oameni sa isi spuna frustrarile atata timp cat respecta un limbaj decent. Cred ca pentru libertatea care a fost pana acum s-a repopulat serverul iar acum incepeti iar cu regulile din ani 2005(nu arata bine pentru viitor).

 

 

Link to comment
Share on other sites

SUNT PRO LA TOT CE A SCRIS WICKED !! daca nu se face nimic o sa moara serverul.. jucam pana ala 20-30 de rr ne lasam vin altii din urma si tot asa.. nu stiu daca ar ajunge cineva la full in ritmul asta !!! 

 

  3ckoBK

Edited by HugoBoss90
Link to comment
Share on other sites

Pro și eu la ce a spus wicked, cred ca a atins toate punctele sensibile prin ceea ce a spus. Trebuie făcute niște schimbări pentru a nu interveni monotonia, de la eventuri mai multe făcute de admini pana la introducerea unor noi questuri, hărți, goldeni, absolut orice activitate e bine venită. CS-ul care e principala atracție ar trebui regândit pentru ca în momentul asta e inutil sa te zbați 2 ore acolo, 15 minute sunt suficiente ceea ce nu e ok și cu siguranță acest lucru duce încet și sigur către " moartea " serverului. Nu cred ca va doriți sa rămâneți cu 50 100 playeri în maxim 2 luni.  Am și eu 15 rr și deja încep sa nu mai am prea multa motivație, dau un rr pe săptămână, prind 2 3 goldeni pe zi, fac bc ds și cam asta e toată activitatea mea în momentul de față 

Link to comment
Share on other sites

pro! nici macar niste intrari extra in bc/ds nu am primit pt cele pierdute de d/c din cauza serverului.. da`ne motive sa ne placa jocul, ca sa vrea sa cumpere lumea gold

event-uri facute de GM cred ca am vazut 3 de 2 luni de cand ma joc. nu stiu de ce nu recrutati ceva gm mai activi sa faca eventuri. si ar putea incerca si umpic mai complicate, nu doar find and trade sau trivia din intrebari care nu au legatura cu jocul

Link to comment
Share on other sites

in majoritatea punctelor din topic are dreptate, dar atata timp cat meduza nu se pricepe la setari degeaba stam si scriem noi care ar fi normalitatea. postam aducem argumente, primim ban pe discord, pe forum, mute pe chat sv si asa mai departe.

 

nu stiu sincer daca e rea intentie sau chiar nu intelege cum trebuie sa functioneze un server de mu (imi doresc sa fie varianta 2).

sper sa apara un update la server si sa vina season nou. q3, caracter sau caractere noi, alte eventuri si asa mai departe. momentan s2u asta a atins nivelul maxim.

Link to comment
Share on other sites

Acum 26 minute, aligatorrr a spus:

un PRO mare pentru "- Golden invasion în stadiul actual, nu e bine setat, prea putini goldeni. Se calcă în picioare în tarkan pe tantalos."

e ok invazia, doar ca vin oamenii cu 5 conturi si lasa afk inainte de invazie. d aia se termina invazia in 30 de secunde in tarkan.

invazia ar trebui sa fie random in invervalele respective tot cum e acum 12 16 20 24 04 08 etc

doar ca in invervalul 12:00 - 12:59 sa apara random invazia, sa nu stie nimeni la ce minut apare. de ex astazi sa apara invazia de la 12 la si 35 de minute, urmatoarea de la 16 la si 21 de minute, urmatoare de la 20 la si 53 de minute s a m d.

idei sunt, da in practica nu stiu cine le pune.

Link to comment
Share on other sites

faza cu bk-u la cs e stupid as fk.... un dl de 19rr da 40 dmg si un mg de 10 rr da in acelasi bk..37dmg ... nu are cum sa fie ok sub nici o forma. nu mai zic ca dau 15 oameni intr un bk si nu pica. iar asta se intampla doar cand are manashield pe el...fara moare usor

cel mai trist e ca din cauza drop-ului s-a ajuns ca sa nu mai existe trade uri deloc. Este serverul unde itemele bune se dau la veri, surori si cumetrii. nimic la trade.

Pana acum pot numara itemele de bok5 cu 2 optiuni pe degetele de la o mana literally.  Manusi gd lk dd ref la Delusion, pants DM lk dd ref la Adolf, kb lk edr 2% la cip1, pants DM dd ref valheru si o bucata hurricane la arsinel(am uitat care).

Pai in ritmu asta o sa avem primu set complet +15 in cat timp?....3 ani? si asta daca pica itemele de care ai nevoie la verisorii tai...  e stupid....

Wings lvl3 o sa mai dureze...ca la ML e de treaba

 

Cel mai nasol e ca majoritatea sugestiilor care nu convin lu meduza sunt tratate cu pumnul in gura cu topic inchis. Faceti frate poll la sugestii si atunci e democratie si transparenta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...