PreaBatran Posted March 26 Share Posted March 26 Salut. Am luat clientul, am facut cont, am luat update-ul, dar primesc o eroare : https://ibb.co/VvtdRpD orice feedback e de folos, multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel87 Posted March 26 Share Posted March 26 Salut.Nu cred ca esti singurul asa primesc si eu de cateva ore si am fost conectat probabil e picat servarul.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-GUNIT- Posted March 26 Share Posted March 26 se pare ca aici pe forum nu se mai posteaza updates despre srv copiat de pe discord: Citat Inca se mai intampla drop-uri de 10-15 secunde chiar si dupa reboot, asa ca o sa tinem server-ul inchis pana azi la amiaza, ora 12:00, ca sa putem lua contact cu echipa de gazduire sa vedem exact ce cauzeaza problema si cum rezolvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meduza Posted March 26 Share Posted March 26 Server-ul revine online la 12:00, in aproximativ 30 de minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...