Jump to content
davidel47

Drop acc Lot 0% ?

Recommended Posts

Salutare!

1.De aproape 20h, pe 3 spoturi diferite nu a picat nici un acc, cum este posibil? Eu inteleg ca dropul nu este mare, dar chiar deloc?

2. Dropul difera in functie de spot?

Multumesc!

 

Link to comment
Share on other sites

Salut,

1. Ce fel de monstrii sunt pe acele spoturi? Drop-ul este destul de scazut, iar de la ultimul update au mai fost raportate primele spoturi ca si cum nu ar avea drop de anciente, sau ca ar pica mai greu, recomand sa astepti o zi doua ca sa vezi exact daca exista drop sau nu (posibil sa fi luat si altcineva din party)

2. Dropul este impartit pe toata harta, nu este in functie de spot, cu cat sunt mai multe spoturi ocupate cu atat este sansa mai mica de dropa item ancient pe spoturile respective

Link to comment
Share on other sites

1 caracter este pe unul din primele spoturi, al 2lea caracter este pe poison si al 3 lea pe fire, nu am avut party, am dat solo pe fiecare individual, de aseara pana astazi, nu am auzit in ally sa fi luat cineva vreun item, de aceea m am decis sa fac un topic pe aceasta tema. Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

O sa incercam si noi pe server-ul de test cu cateva caractere pe spot, intre timp las topicul deschis sa vedem daca chiar nu a picat deloc nimanui sau doar este drop-ul cu care trebuie sa va obsinuiti

Link to comment
Share on other sites

A raspuns si Wicked mai sus   , 0 nu cade nimic ... nici un acc. 

Acum ca vedeti cu ochii vostri e mai bine , macar voi ati prins avantaj complet cu 100 lvl in lot ( noi aveam 200  *mai putin vreo doua zile cand au schimbat 100  )

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...