Jump to content
BlesS

Verificare setari server 2!!!

Recommended Posts

Salut. De 2 saptamani am inceput si eu sa joc iar pe server si am participat si la CS, nu cred ca pot zice ca  sustin vreo guilda din cele 2 care se lupta pentru CS, eu particip ca in afara de CS nu cred ca exista alta activitate , cel putin care sa atraga atata lume la PVP.

Din ce am observat, setarile pentru CS sunt destul de ok, dar la bk si la shield sunt ceva setari omise cred sau este bug pe server 2 (in loren Deep unde este CS)
De exemplu, daca te duci pe server 1 si ataci un bk full buff, acesta primeste damage destul de mare, in cazul MG-ului meu chiar si 10k , in momentul in care porneste eventul de CS, acelasi bk daca este atacat nu mai primeste mai mult de 30-40 damage si nu conteaza daca de exemplu mg cu care am jucat eu are 10k str sau 2.3 k ene . Daca il atac cu power slash dau 39 damage , daca atac cu un skill pe ene dau 39 damage. Rezulta ca nu conteaza cat damage dai, ceva este setat in spate ca bk sa ajunga la damage maxim 39, puterea atacatorului practic este ignorata total.

De asemenea, daca o sa se verifice optiunea de shield din scutul bk-ului in loren deep, se poate sa existe peste tot acest bug dar eu acolo am testat. Daca un bk poarta scut si sta in optiunea data de acesta cu orice ai ataca sau oricine l-ar ataca acesta primeste 37 damage. Damage mai mare este primit doar din Double Damage sau ignore dar oricum foarte rar, la fel nu tine cont de cum ai punctele sau cat de puternic este atacatorul. Daca ataca cineva de 8 rr , daca ataca cineva de 15 rr damage dat creste cu 1 maxim 2 :). La fel, bk fara set pe el, doar cu scut primeste tot 37 damage 🙂

Daca aceste probleme care nu sunt mari nu o sa fie rezolvate, o sa se ajunga ca in maxim 2 saptamani CS-ul sa dureze ultimele 5 minute, si toti o sa participe cu 5 bk maxim sa ia CS in ultimele 5 minute si o sa fie practic o saptamana o guilda si saptamana urmatoare cealalta guilda, deoarece de la 14-15 rr practic BK nu o sa moara nici daca este tot serverul pe el(ca o gluma fac pariu ca si adminii :))) ) si este suficient in ultimele 5 minute sa vina 4-5 bk full buff sa inregistrezi in 5 min si ai simplificat toata joaca pt CS .Si tineti cont ca in acest moment nu prea exista seturi DD+REF/DD+HP +15 ddi+7.

In momentul in care principalul event PVP de pe server nu o sa mai prezinte interes , in scurt timp o sa fie urmat si de SERVER (experienta deja traita de multe alte servere )

 

 

 

Edited by BlesS
Link to comment
Share on other sites

Salut, damage-ul este calculat diferit pentru evenimentul Castle Siege comparativ cu PVP oriunde altundeva pe server, si acest damage difera in functie de tabara in care te aflii (Invadator/Defender). Cum esti jucator nou, probabil nu ai participat nici in beta, ma indoiesc ca ai apucat sa vezi exact situatia ambelor tabere.

Nu este vreun bug, cat timp damage-ul tau nu trece peste defense-ul caracterului care il ataci nu vei da mai mult de 30~40 damage, odata ce treci de acel prag vei simti ca merge mult mai mult damage inspre caracter indiferent de scut sau set.

Este al 3-lea topic pe aceasta tema si nu conteaza din ce guild faci parte, raspunsul este acelasi si orice topic deschis pe subiectul asta va fi inchis fara a mai primi vreun raspuns inafara de warn.

  • Sad 1
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...