Jump to content
M0NEYMAN

A B C D URSU

Recommended Posts

Salut , aseara am facut un party prin K2 , totul bine frumos . am pus party pe search a venit toata lumea , apare o elfa (Rpdd numele) fara buff , fara critical fara absolut nimic exact cum o sa vedeti mai jos , totul fain frumos pana cand vad ca respectivul incepe sa atace pe spot ( atentie /info Rpdd Level 230-240 pe acolo si 0 Restart ) Ma cum e posibil? Cand dau P sa vad cine cu mine in party ma uit la HP ( vreo 3k hp ) Ma uit la buff-uri nimic ... nu a stat mult ca a si plecat . 

Astazi pe seara i-am prezentat situatia domnului @Cyrus care mi-a raspuns foarte frumos ca fara o dovada nu poate sa faca nimic . 

Este ora 01:19 , sunt la party Bali arena 91 7 cu individul Rpdd si l-am cheat pe domnul meduza sa ii prezint situatia live , domnul a spus ca totul e perfect normal :)))))

Bun , treaba sta in felul urmator . Eu am intrat aici de vreo 3 saptamani , in astea 3 saptamani nu am vazut pe cineva sub 2 rr sa atace pe spot-urile de bali sau kanturu2 . De ce ? MORI INSTANT SI CU RESTART CHIAR . 

1. BK-ul meu primeste 240 DMG la 3 rr cu aproape 3k agi( https://ibb.co/mNSxmDZ ) 

2.  Discutia cu tine @Meduza  Daca faci un calcul simplu 340x5 vin vreo 1700 de puncte . De unde are ea atatea puncte ?   ( https://ibb.co/j4bkFrY ) 

3 . Niciodata un caracter cu 0 rr-uri nu poate rezista in arena acolo la bali ( Da , ca te pui pe margine si stai sigur insa cand ataci automat Bali / Soldier iti da hit iar la lvl-ul si restart-urile ala cum sa nu mori ?? Cummmm ??? 

4.  Dovada video : https://www.transfernow.net/en/dltransfer?utm_source=20230317nNKFs4ii

Spor si sanatate 

 

Edited by M0NEYMAN
Link to comment
Share on other sites

@M0NEYMAN

2. Elfa poate sa ia 6 puncte per level odata ce face quest marlon

image.png.da0fb0621a0765360787e43a3541f9a3.png

Deoarece am gresit cand ti-am dat pm, are 3.2k HP nu vit* cum am spus, iti atasez o poza cu exact build-ul pe care il are elfa respectiva. Pus la un loc cu itemele care le poarta si faptul ca acum 2 zile (miercuri) am scazut drastic damage-ul la bali/soldier din cauza problemelor cu zen-ul, nu vad absolut nici o problema cu acel elf.

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Pai si in kanturu2 ai scazut la berseker ? pentru ca exact cum i-am spus si domnului Cyrus prima situatia cand am vazut ca ceva nu e bine a fost aseara , cand eram la berseker cu ea in pt . LA LVL 230-240 cum poti rezista acolo fara buff?

Edited by M0NEYMAN
Link to comment
Share on other sites

O elfa cu potiuni, auto heal si puncte/set corespunzator nu vad de ce nu ar putea face fata Kanturu2, se vede si in filmare cum elfa respectiva isi da heal constant

Link to comment
Share on other sites

😂😂😂😂Vorbim de lvl 230 Bersker man ... Cred ca nu te-ai jucat pana acuma doar ai stat full stats si te plimbi printre monstri , eu pana la 2 rr-uri m-am chinuit sa trec pod-ul din k2 fara sa mor si tu imi spui ca elfa asta la lvl 230 fara buff da pe spot cu set corespunzator si ..... ?:)))) Astept si alte pareri

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...