WickedPuppy Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Salutari! Se poate face un Pool pentru introducerea funcției takeover? Mulți jucători de top considera să se lase dacă o sa fie băgat. Mai bine sa avem un Pool sa vedem ce dorește lumea. Mulțumesc
Meduza Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Salut, a fost anuntata comanda takeover inca de la inceput de beta, nu este ceva nou sau necunoscut faptul ca urma sa introducem functia odata ce primim update-ul la software. Nu este un subiect de dezbatut din moment ce in lipsa comenzii respective am fi avut reguli de preluare, dar nu au fost adaugate fiindca am stiut ca urma sa adaugam functia automata care sa se ocupe de asta.
TyreXel Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Cei de top normal ca nu o doresc din moment ce nu s-au miscat de pe tarcul de fire. Riscul lor a fost 0 pana acum tocmai pentru ca am așteptat functia asta. Fiecare acum o sa aiba sanse egale la orice spot / tarc. Takeover a existat dintotdeauna, insa nu automat ca si acum.