Jump to content
WickedPuppy

Revizuire 380 item forge in Castle siege

Recommended Posts

Bună seara, 

S-ar putea revizuii va rog calitatea itemelor de 380 din Cs? În momentul de fata chiar nu vad să justifice costul de 1B zen, 30 jog, 30s, 30b în condițiile în care nici măcar luck nu ai garantat pe item! Motivele sunt următoarele :

- Erohim reprezinta singura sursa de jog în momentul de fata (deci maxim 1 item la 36 de ore) 

- Calitatea itemelor nu justifica costul ridicat pentru a face un item + timpul (menționate mai sus) . Ar putea dura câteva luni sau chiar mai rău sa faci un set și o arma decenta pe un singur character! 

- Nu justifica competiția pentru castel (inafara de iteme ancient) 

Aveți aici dovada cu itemul făcut azi 

https://i.imgur.com/mSSoyw0.jpg

 

Pentru sănătatea serverului și a castelului, consider ca o revizuire este cruciala. Mulțumesc 

Link to comment
Share on other sites

De acord,

In momentul de fata poate dura luni pana cade o arma folosibila sau pana faci un set cu optiuni decente.

Inteleg ca ar trebui sa fie rare dar tinand cont ca sunt cel putin doua aliante care fac iteme pe rand poate dura 

enorm. Sa nu mai zicem cum explici celor din guild ca dupa cateva luni nu au primit nici un item. Pentru ca daca 

optiunile sunt doar random o sa dureze 100% enorm de mult sa prinzi ceva decent tinand cont ca faci un item odata la

o zi jumate. Aia inseamna aproximativ 5 iteme pe saptamana impartit la cel putin 2 aliante. Daca ramane asa atunci ar trebui

macar introduse alte surse pentru JOG ca altfel itemele acestea sunt degeaba parerea mea.  

Link to comment
Share on other sites

Salut, ideea era ca un guild/alianta sa nu apuce monopol pe iteme 380 intr-o saptamana / doua incat sa fie sanse si pentru competitie, din acest motiv avem si dropul la jog gandit pentru un item per 36 de ore.

Ca si rezolvare pe urmatorul update am putea introduce drop JoG si in alte locuri precum spot-uri LOT in asa fel incat orice jucator din guild/ally sa aibe sansa sa farmeze itemele necesare pentru mix. O sa mai las topicul deschis catva timp ca sa vedem daca mai sunt alte pareri.

Link to comment
Share on other sites

Buna ziua ,împărtășesc aceași părere cu a colegilor mei, iar încă un mic inconvenient ar fi lvl de intrare lot! Deacord cu tine că vrei sa se echilibreze serverul la rr, dar ai creat un dezavantaj pt cei care au tras sa fie in acolo in top și care poate nu dispun sau nu doresc a dona pt vip,dar acum lot nu ajuta cu mai nimic cel puțin referitor la lvl la rr-urile care le avem ,iar serverul devine pay tot win și asta pt că cei care au donat și vor dona au avantaj acel ds și bc in plus,iar diferența acea de rr ușor ușor dispare pt că xp se echilibrează .... Deci acu revin cu o întrebare decenta : sunt defavorizați cei care nu au donat? Sau care și-au dat interesul pt a creste stand foarte multe ore la PC !! Și acum surpriza nici lot nu ii ajuta să facă  lvl mai repede pt a merge arena,ds6/bc7!

Va mulțumesc pt atenția acordată nu și nu vreau sa fiu înțeles greșit de voi domnilor admini,va apreciez munca și efortul depus până acum! Zi faina va doresc !

 

Link to comment
Share on other sites

Carp, lvl-ul de intrare este 200 pentru lot, nu tocmai low lvl nu crezi? La 250 mergi arena. Stai in lot cat, 3 ore sa faci 250 ? mare avantaj ce e drept. Sunt de acord ar trebui lvl 100 macar intrare in lot.

Dar ideea postului sunt itemele care nu isi justifica valoarea pentru costul extraordinar de creare, sa nu ne abatem de la topic.

 

Edited by Mirel
Link to comment
Share on other sites

Acum 22 minute, Carp Angler a spus:

LoT iti ofera lvl up la low lvl si acc, tu vrei sa dai rr acolo ?

Ofera destule.

Nu îți oferă nici un low lvl up când în lot se intra abia la lvl 200 ! Acc nu încape vorbă că nu pica așa exagerat cum bănuiți,plus de asta serverul oferă multe acc din eventuri încât poți ține pasul cu ce se farmeaza lot cat de cat! Crede-ma la rr ce le avem nu are rost sa meargem lot la lvl 200 ,când putem merge kanturu3 la lvl 160 și luam același XP că și lot ,deci te înșeli ! 

Așa că spuneti-mi voi dc să ne mai chinuim pt castel? Când nu avem beneficii ,low lvl nu,item 380 încă nu este acceptabil ... Va mulțumesc anticipat

Edited by RohoMG
Link to comment
Share on other sites

Acum 42 minute, Schatzi a spus:

Ia in considerare ca e server gândit pe termen lung. Nu e normal sa aibă toată lumea set anc sau chiar 380 in primele 6 luni, părerea mea. 

Schatzi daca e gândit pe termen lung dc multi din noi am avut set acc de dinainte sa fie lot doar din cc și box luate pe silver ... Nu are nici o relevanță ce spui tu.Zi faina la toți!

Link to comment
Share on other sites

este configurat in graba, fara teste si se vede....

 

la primele spot uri din LOT nu dropuie NIMIC...daca stai si dai 10 min ai impresia ca e buguit... defapt alea sunt spoturile unde pica acc-uri. doar acc-uri si nimic altceva. Da nu i normal ca mobii sa nu dropuie NIMIC...

la urmatoarele spoturi (poison + fire) se farmeaza foarte bine....box of heaven ....cred ca pica 1 ancient la 3-4 zile la spoturile alea

fire-u din lot e mai slab decat cel din arena la xp

 

Deci pana la urma care i scopu la lot? Pai sa facem guild de secundare si sa le lasam afk care 3-4 insi pe primele spoturi si daca o fi ceva noroc 'om prinde 1 acc la 48ore. Asa e configurat acum sa fie.

Cum ar trebui sa fie?

pai ar trebui sa intru la level mic....si sa ies cu lvl de arena si vreo 2 acc-uri in inventar. Acc-urile sunt iteme PVM pana la urma. foarte departe de bestinslot. Sunt bune la rr uri putine sa tii spoturile mai bine...faptu ca s-ar ajunge ca 90% din server sa aibe set acc nu e problema deloc

 

 

Un player de top din g de la mine dupa prima seara in lot a zis ca nu mai calca pe acolo caci ii trage caracterele in jos si pierde timp. (harta asta ar trebui sa fie printre cele mai stronk rewarduri din joc)

Altu facea caterinca ca vrea sa dea lot-u la alianta inamica ca sa isi ia si ei "teapa LOT" 

....

 

Link to comment
Share on other sites

Lotul este facut pentru low lvl si low rr, deaia te agiti in primele saptamani sa iei castelul sa reusesti sa faci un set acc care te ajuta foarte mult la lvl si cam atat, in rest lotul devine ulterior un loc de farm pentru low lvl ca sa te duci rpd in arena. CS-ul pe orice server are valoare in primele 2-3 saptamani , dupa devine o bataie de sambata/duminica seara unde iti mai descarci nervi pe x sau y si cam atat . Zi faina.

Link to comment
Share on other sites

Cred ca s-a dezbatut suficient subiectul incat sa ne dam seama ca este nevoie sa facem cateva modificari pentru LoT.

Aveam planuit pe miercuri dar din moment ce am amanat pe Luni doar atunci se vor simti diferentele, vom repara drop-ul pentru primele spoturi, vrem sa reducem level de intrare in LoT, sa adaugam drop JoG incat toti jucatorii sa poata aduna si sa nu mai fie limitat 1 item per 36 de ore (va exista totusi limita de 1 mix per 24 ore la senior cum este default) si sa ridicam drop-ul relativ usor pentru itemele anciente. Sper ca aceste modificari vor face LoT mai atractiv si rentabil.

 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...