Jump to content
Enkil

Drop Splinter, Blessing si Claw pentru Fenrir

Recommended Posts

Salut, am farmat aproape 24 de ore dupe acceste 3 itemuri si rezultatul a fost 1 Splinter si 1 Blessing. Tinand cont de asta, de faptul ca am fost singurul din party care le aduna si de faptul ca in realitate poti avea pana la 5 oameni adunandu-le in acelasi timp precum si de faptul ca dupa ce dai reset ai minim 24 de ore pana te poti intoarce in Crywolf, ar insemna ca va dura minim 3-4 luni(daca nu mai mult) pentru a face stage 1 la fenrir. De asemenea, pentru upgrade(care poate da fail si distruge fenrir-ul) este nevoie de sute de itemuri asta impingand timpul pana la aparitia primului complet(asta da nu iei fail si pierzi tot) mult mult mult mai departe.

Tinand cont de toate acestea, s-ar putea ridica putin macar drop-ul?

 

Atasez si costurile totale

Total Materials
100x Splinter of Armor
100x Bless of Guardian
10x Claw of Beast
7x Jewel of Chaos (JOC)
3x Jewel of Life (JOL)
10M Zen

Step 1
Place and combine 20 SOA, 20 BOG, 1 JOC into the Chaos Goblin in order to produce a Piece of Horn. The success rate of the Piece of Horn should be 70%.


Step 2
Place 5 Pieces of Horn (5 successful step 1 must be completed) and 10 Claw of Beast together with 1 JOC in order to produce a Broken Horn. The success rate of the Broken Horn is 50%.


Step 3
Place 1 Broken Horn, 3 JOL and 1 JOC into the chaos machine to create a Horn of Fenrir. Chaos combination needs 10 million zen. Success rate for this step is 30%.

Upon success a Horn of Fenrir (also known as Red Fenrir) will be created.

 

Upgrading Fenrir
It is possible to upgrade a regular Fenrir into a protection (blue) or destruction (black) type fenrir. In order to do so an additional chaos combination is required. Note: Keep in mind when upgrading a Fenrir in the Chaos Machine there IS A POSSIBILITY of the creature being destroyed in the process.
Materials
1 Horn of Fenrir
5x Jewel of Chaos (JOC)
1x Jewel of Life (JOL)
Either
One or more Level 4 (minimum), Option 4 (minimum) Weapon to create a Destruction Fenrir
One or more Level 4 (minimum), Option 4 (minimum) Armor to create a Protection Fenrir

Edited by Enkil
Link to comment
Share on other sites

Quote

de faptul ca am fost singurul din party care le aduna si de faptul ca in realitate poti avea pana la 5 oameni adunandu-le in acelasi timp precum si de faptul ca dupa ce dai reset ai minim 24 de ore pana te poti intoarce in Crywolf,

Salut, in acelasi timp poti avea mai multe caractere adunand pe mai multe spoturi, sau poti sa nu dai reset si sa continui sa farmezi, cred ca timpul estimat de tine este putin cam exagerat si ca ai omis unele posibilitati de farm de care altii se folosesc. Nu vom modifica rata de drop pentru aceste iteme.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...