Jump to content
Enkil

Propuneri pentru Kalima si GM Events

Recommended Posts

Salut.

In primul rand vreau sa a multumesc pentru munca depusa cu serverul si indiferent de parerea altora, mie mi se pare minunat.┬á Tot linkmania mi-a insuflat dragostea pentru jocul asta in 2004 cand l-am descoperit pentru prima oara aici si tot voi mi l-ati readus in suflet acum ­čÖé

Propuneri:

1. Stash/vault in Kalima. Ar ajuta poate unii jucatori mai ales la inceput care au party-uri stabile acolo

2. In ultimele zile au fost unele eventuri de GM. Avem jucatori straini care nu inteleg romana iar eventurile s-au desfasurat in limba romana. La un moment dat unul dintre ei, chiar a intrebat in engleza daca eventurile sunt doar pentru romani dar a fost ignorat. Poate ar fi o idee sa se foloseasca o limba de circulatie internationala pentru a nu da sentimentul de excluziune.

Link to comment
Share on other sites

Salut,

1. Contul premium ofera access la comanda /ware care iti acorda posibilitatea de a deschide warehouse oriunde, pe orice harta. Deoarece majoritatea elementelor Pay2Win (bonus xp, webshop, etc.) sunt dezactivate la noi pe server, nu dorim sa diminuam efectele acestor benefici pentru unii care deja se folosesc de acest serviciu.

2. Desi nu ne-am asteptat sa avem un numar mare de jucatori din afara, o sa tinem cont pentru urmatoarele events in-game dar nu numai, sa precizam cerintele atat in limba romana cat si in limba engleza.

Multumim de sugestii si de interesul pentru server ­čÖé

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
├Ś
×
  • Create New...