Jump to content
MrPITBULL

Consuma mult zen / Spoturi Devil Square

Recommended Posts

salut

Am mers cu BK in icarus la party  cu peste 30 mil zen, am stat cateva ore si s-a dus tot zenul .

Alta data in BC desii am defence mare set DSR 5 iteme , m-au batut intr-un bc de m-au lasat fara zen ,a trebuit sa ies caci nici nu mai ataca cu armele stricate.

Acum am mers iar in Icarus cu 35 mil zen si mi-a luat vreo 6 milioane intr-o ora , mentionez din nou ca setul cu dsr si agilitatea mare imi ofera un defence de 622 (1238)

Da poate este auto repair dar ori el ori durabilitatea la iteme ar trebuii sa fie mai mare , ori zenul cerut pentru repair sa fie mult mai putin.

 

Iar in legatura cu Devil Square poate cu timpul sa se faca un pool si de asemenea ca noi playerii sa avem rabdare ca stafful sa puna 4 spoturi egale in devil square in cele 4 colturi ar fii poate mai bine de cat cum este acum .

Sper sa se schimbe ceva  in viitor .

Multumesc Staffului pt munca si efortul depus pentru serverul frumos de Mu 

toate cele bune

Salut

Link to comment
Share on other sites

Asteptam sa vedem daca mai sunt alte pareri in legatura cu aceste subiecte si urmeaza sa revenim cu un anunt daca se vor face anumite modificari. Multumim si noi de interes si sugestii🙂

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Confirm treaba asta. Consuma in arena la bali un mg cu 2500dsr un kundum +11 non exe 100 de mil de zen in 8-10 ore pe auto.

Kundum +11 ia aprox 700k sa se repare. O arma care se sparge in 5-7 minute pe auto. Nici daca las sa colecteze zen de pe jos nu face

suficient incat sa tina auto pornit. 

Spor

Link to comment
Share on other sites

Salutare, 

Confirm, zen-ul se consuma foarte foarte repede, in special pe repair item, am 3300 def iar armele se strica in maxim 10 minute, am ajuns sa vand nu doar life si creation, ci si soul si bless pentru zen.

Link to comment
Share on other sites

O sa reducem costul pentru reparatia itemelor, eventual vom ridica si durabilitatea incat sa nu se strice asa repede, ramane sa anuntam in changelog exact ce modificari se fac.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...