Jump to content
Deli

Updates

Recommended Posts

Salut,

Devias este full de alts care stau pe fiecare spot doar ptr drop la Box of Heaven si nu este ok ptr cine are nevoie sa faca lvl acolo.
Sugerez urmatoarele:

1.Scadeti drop la imp/horse/guardian angel din box of heaven pentru ca deja am aproape un vault plin de ei. Ar trebui sa te bucuri cand prinzi un imp ca il poti folosi la invazii, bc/ds ptr a avea dmg mai mare.
2.Mariti dropul la jwls din box of heaven
3.Box of heaven sa scadezi dropul un pic
4.Mariti dropul la jwls(bless/soul/life/chaos) din mobi in functie de maps (poate bless mai mult in cele mai mici , soul mai mult in cele mai mari dar in acelasi timp sa pice si soul si bless pe hartile mici/mari)
5.Blood Castle reward in functie de stage iti da SIlver, ar fi ok sa adaugati la reward si ceva jwls ptr fiecare din party care are statuia la final in functie de BC stage. 
Pe cele mari gen bc6,7 ar fi ok pe langa jwls sa se adauge gen 3% drop la talisman, 5% drop feather, 20% drop la un bok +4, 30% drop la un bok3, sa ai sansa pe langa silver sa primesti unu din astea ptr fiecare membru din party.
6.WhiteWizard mariti dropul de 2 silver pentru ca nimeni nu il face... un 3% talisman poate, 20% bok3 sau bok4 ptr cel care il omoara. Cand dati drumul la bok5 poate ii faceti update cu un 10% bok5, 20% bok4, 30% bok3
7. Scadeti dropul la ring of wizard din Orcs la WW event. Acest ring ar trebui folosit ptr dmg in ocazii speciale, iar curent dropul este foarte mare.

Mersi



 

Edited by Deli
Link to comment
Share on other sites

Salut, o sa tinem cont de propunerile aduse de tine in cazul in care facem un rework, dar in principiu ne ferim de modificari in drop/economie fara un motiv precum bug sau misconfigurare, sunt multe calcule de facut in spate, calcule care pentru un jucator sunt virtual imposibil de facut si detalii care sunt imposibil de luat in considerare.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...