mala Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 radem glumim xp 9999999 zen 999999999 dar cand se face update ul sa vedem si noi ca e stat bine serverul asta? in kanturu3 nu pica iteme deloc din mobi btw goldenii cand apar la invazie sa testam si noi terenul? +3 +4 +5 un CS cand se face? sa vedem ca merge totul ca e ok,ca suntem pragatiti pt oficial.. sa se faca un item macar sa vedem si noi un BB excelent ceva mobi in vulcanus cand apar? in lot sunt spoturi, nu sunt? sa vedem ca pica jwl of guardian.. lorendeep event crywolf, event boss iteme pt fenrir...... s a m d scriu in continuare? ca m am saturat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mala Posted January 16, 2023 Author Share Posted January 16, 2023 sa mai scriu si ca am batut bossul din k7 si nu a picat nimic? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mala Posted January 16, 2023 Author Share Posted January 16, 2023 am pierdut 30 de minute din viata sa fac si maya event. care maya event? (va intrebati probabil) in kanturu relics, trebuie sa bati niste mobi, niste maini dupa care bossul final, nightmare pe numele lui de scena. n a fost nicio surpriza, nu a picat nimic din el. RR DB for the win. sunt sigur ca schimbarile(update ul) o sa vina si o sa fie totul setat bine. glumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meduza Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Primesti raspuns la majoritatea intrebarilor daca citesti pagina de guides (de ex. faptul ca bosii nu dropeaza iteme), era suficienta o singura postare formulata frumos, topic locked pt prea multe aberatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...