zzangaboy Posted November 23, 2022 Posted November 23, 2022 Dupa parerea mea , cred ca xp vrechi ce era si in anii trecuti pe server , este mult mai ok , Seara buna! Quote
Meduza Posted November 23, 2022 Posted November 23, 2022 Salut, cam ceva asemanator este ceea ce incercam sa facem, poti sa vezi aici mai multe detalii https://mu.linkmania.ro/ Sau in topicurile de informatii din categoria "Avizier" Quote
zzangaboy Posted November 24, 2022 Author Posted November 24, 2022 Am cont pe sv , m-am jucat putin , am vazut doar ca xp este mult mai mica ca de obicei:D Quote
zzangaboy Posted November 24, 2022 Author Posted November 24, 2022 nu vreau sa joc doar pentru xp , rr , etc , mi-as dori ca LM sa fie ca in anii "2000", un sv stabil si foarte populat, sincer ar fi superb. Sa-si aminteasca cei vechi cum era noria , lorencia , davias , etc, cat de populat si plin era sv pe vremea aia:D:D:D SEARA BUNA SI SPOR LA LVL:D:D si daca tot este un sezonul 2 ,macar sa fie clasic , sa avem iar iteme rare ,apoi , daca tot am inceput sa jucam , nu mai dati rr db :D:D:D , multi dintre noi avem copii mici , si ne urla fmeile in cap cand ne apucam iar de joc =)) Quote
LeviS Posted November 25, 2022 Posted November 25, 2022 Acum 11 ore, zzangaboy a spus: nu vreau sa joc doar pentru xp , rr , etc , mi-as dori ca LM sa fie ca in anii "2000", un sv stabil si foarte populat, sincer ar fi superb. Sa-si aminteasca cei vechi cum era noria , lorencia , davias , etc, cat de populat si plin era sv pe vremea aia:D:D:D SEARA BUNA SI SPOR LA LVL:D:D si daca tot este un sezonul 2 ,macar sa fie clasic , sa avem iar iteme rare ,apoi , daca tot am inceput sa jucam , nu mai dati rr db :D:D:D , multi dintre noi avem copii mici , si ne urla fmeile in cap cand ne apucam iar de joc =)) Quote
zzangaboy Posted November 25, 2022 Author Posted November 25, 2022 (edited) stai jos , ai 2:D Edited November 25, 2022 by zzangaboy Quote
EminescuX Posted November 26, 2022 Posted November 26, 2022 La 24.11.2022 la 23:41, zzangaboy a spus: nu vreau sa joc doar pentru xp , rr , etc , mi-as dori ca LM sa fie ca in anii "2000", un sv stabil si foarte populat, sincer ar fi superb. Sa-si aminteasca cei vechi cum era noria , lorencia , davias , etc, cat de populat si plin era sv pe vremea aia:D:D:D SEARA BUNA SI SPOR LA LVL:D:D si daca tot este un sezonul 2 ,macar sa fie clasic , sa avem iar iteme rare ,apoi , daca tot am inceput sa jucam , nu mai dati rr db :D:D:D , multi dintre noi avem copii mici , si ne urla fmeile in cap cand ne apucam iar de joc =)) a zis adminu ca ne face separat harta exile ptr nostalgici, :)) Quote