Jump to content
Ryan

Simona Halep castiga in turul 2 la Australian Open

Recommended Posts

Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 6-2, 6-0. Lecție de tenis: calificare spectaculoasă în turul 3 la Australian Open

 

simona-halep-dezavantajata-la-australian

 

Simona Halep i-a lăsat adversarei sale doar două game-uri în a doua partidă jucată la Melbourne. 

 

Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 6-2, 6-0

Simona Halep a prestat un tenis impresionant în turul secund al Openului Australian. Numărul 15 WTA a dispus de ocupanta locului 83 mondial în minim de seturi, scor 6-2, 6-0, în doar 66 de minute de joc.

 

Dubla campioană de Grand Slam a aplicat un joc mai îngrijit în ce privește erorile neforțate comise, făcând doar 12, în raport cu prestația din runda inaugurală, când a comis 27 de astfel de greșeli. 

Halep a lovit direct câștigător de 15 ori și a arătat un joc de picioare fără egal în circuitul WTA, descurajându-și oponenta cu fiecare ocazie în acest sens. 

Câteva strigăte de luptă în primul set și un passing shot exemplar în setul 2 au fost momentele-cheie ale partidei, care țin să demonstreze că Simona Halep poate fi una dintre principalele candidate la câștigarea acestui turneu. 

Simona Halep va juca în turul 3 contra Dankăi Kovinic, care a învins-o în trei seturi pe Emma Răducanu, scor 6-4, 4-6, 6-3. Va fi prima prezență a sportivei din Muntenegru în turul 3 al unei competiții de mare șlem. 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Din pacate Simona nu se mai ridica la nivelul asteptarilor. Varsta a inceput sa-si spuna cuvantul, dar poate si familia. Halep a fost eliminata in turul 4, chiar daca din declaratiile ei reiesea ca si-ar dori enorm sa ramana in top 10. Sustin fetele noastre ce vin tare din urma: Jaqueline Cristian si Elena Gabriela Ruse. 

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...