Jump to content
Ryan

Halep se retrage de la WTA Sydney

Recommended Posts

Prima reacție din echipa Simonei Halep după ce constănțeanca s-a retras de la WTA Sydney

daniel-dobre_6_size6.jpg

 

Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului Melbourne Summer Set 1 (WTA 250), dotat cu premii totale de 239.477 de dolari americani, după ce a dispus cu 6-3, 6-2 de chinezoaica Qinwen Zheng.

 

Imediat după accederea în ultimul act, dubla câștigătoare de turnee de GS a anunțat că se retrage de la turneul la care era înscrisă săptămâna viitoare.

Școlit la academia celebrului Gunther Bosch, Daniel Dobre face duo în echipa de antrenori a Simonei Halep cu Adrian Marcu, fostul său coleg de la Steaua și mereu prieten.

Dobre a explicat în această dimineață de ce a ales constănțeanca în vârstă de 30 de ani să spună pas turneului de la Sydney, programat săptămâna viitoare. 

”Nu cred că e o măsură de precauție. Principalul obiectiv al acestor turnee dinainte de Australian Open este să aduni meciuri. A jucat cinci meciuri acum.

Simona nu a jucat des în săptămâna dinainte de Grand Slam. Pe undeva, este o decizie înțeleaptă, se va antrena în continuare aici, la Melbourne”, a spus Daniel Dobre, potrivit digisport.ro.

”A fost o săptămână cu emoții, pentru că, după ce ai muncit două luni și n-ai jucat meciuri, n-ai știut unde te situezi. E o săptămână bună, Simona și-a arătat disponibilitatea la efort, dorință de a juca fiecare minge.

Din ce am înțeles, au diferit foarte mult diferențele de temperatura. Per total, e o săptămână care confirmă că Simona este pe drumul bun pentru a-și atinge nivelul maxim”, a mai spus Daniel Dobre.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...