Jump to content
Ryan

Halep se retrage de la WTA Sydney

Recommended Posts

Prima reacție din echipa Simonei Halep după ce constănțeanca s-a retras de la WTA Sydney

daniel-dobre_6_size6.jpg

 

Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului Melbourne Summer Set 1 (WTA 250), dotat cu premii totale de 239.477 de dolari americani, după ce a dispus cu 6-3, 6-2 de chinezoaica Qinwen Zheng.

 

Imediat după accederea în ultimul act, dubla câștigătoare de turnee de GS a anunțat că se retrage de la turneul la care era înscrisă săptămâna viitoare.

Școlit la academia celebrului Gunther Bosch, Daniel Dobre face duo în echipa de antrenori a Simonei Halep cu Adrian Marcu, fostul său coleg de la Steaua și mereu prieten.

Dobre a explicat în această dimineață de ce a ales constănțeanca în vârstă de 30 de ani să spună pas turneului de la Sydney, programat săptămâna viitoare. 

”Nu cred că e o măsură de precauție. Principalul obiectiv al acestor turnee dinainte de Australian Open este să aduni meciuri. A jucat cinci meciuri acum.

Simona nu a jucat des în săptămâna dinainte de Grand Slam. Pe undeva, este o decizie înțeleaptă, se va antrena în continuare aici, la Melbourne”, a spus Daniel Dobre, potrivit digisport.ro.

”A fost o săptămână cu emoții, pentru că, după ce ai muncit două luni și n-ai jucat meciuri, n-ai știut unde te situezi. E o săptămână bună, Simona și-a arătat disponibilitatea la efort, dorință de a juca fiecare minge.

Din ce am înțeles, au diferit foarte mult diferențele de temperatura. Per total, e o săptămână care confirmă că Simona este pe drumul bun pentru a-și atinge nivelul maxim”, a mai spus Daniel Dobre.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...