Jump to content
Ryan

Selecţionerul României se va alege dintre trei antrenori

Recommended Posts

Selecţionerul României se va alege dintre trei antrenori. Varianta Victor Piţurcă nu a mai fost abordată

 

c2g9NmEzODY4NzYyY2YyOTQxZjNlZWZlMTQyN2Jh

 

Răzvan Burleanu (37 de ani) şi Mihai Stoichiţă (67 de ani) au discutat cu trei antrenori înaintea Anului Nou, iar dintre ei se va alege selecţionerul României: Adrian Mutu, Edi Iordănescu şi Ladislau Boloni.

 

 

Victor Piţurcă nu a fost contactat de Burleanu şi de Stoichiţă
Varianta Victor Piţurcă (65 de ani)  nu a fost accesată încă şi este puţin probabil să se mai ajungă la ea dacă unul dintre cei trei tehnicieni amintiţi mai sus va oferi un răspuns afirmativ.

Singurul antrenor la care cei doi au fost împreună ca să discute o posibilă colaborare a fost Ladislau Boloni (68 de ani), pentru care Stoichiţă şi Burleanu s-au deplasat la Nisa. Iar din această mişcare se poate înţelege că Boloni este principalul candidat.

Boloni trebuie să dea un răspuns la propunerea de a deveni selecţionerul României
Numai că Loţi Boloni face parte mai degrabă dintre categoria lui Hagi, Petrescu şi Lucescu jr, care nu sunt dispuşi să se arunce cu capul înainte într-o astfel de muncă. Fără serviciu după ce a fost dat afară de la Panathinaikos, pentru Boloni ar fi apărut varianta Monaco, deşi monegascii au preferat alt tip de antrenor în ultimii ani.

La vârsta sa, pentru Boloni ar putea fi ultimul contract primit, iar venitul financiar propus de FRF, între 300 şi 400.000 de euro pe an în afara bonusurilor, este unul banal în comparaţie cu ce salarii a avut, mai ales dacă ţinem cont că doar în Golf a antrenat patru echipe. Aşa că rămâne de văzut ce răspuns va da şi abia în funcţie de el se va avansa.

Mutu şi Iordănescu jr au purtat discuţii mai mult de principiu cu Mihai Stoichiţă
Cu Edi Iordănescu (43 de ani) a vorbit doar directorul tehnic al FRF, iar în aceste zile ar putea exista o discuţie mai amplă.

În ceea ce-l priveşte pe Adrian Mutu (42 de ani), lucrurile sunt simple, iar Briliantul este gata să accepte propunerea fără să ceară timp de gândire pentru că ştie ce poate oferi Federaţia.

Oricum, în această săptămână Răzvan Burleanu îşi doreşte ca lucrurile să se închidă pe acest subiect şi echipa naţională să aibă antrenor.

Iar paşi numirii noului antrenor vor fi:

1. Comitet de Urgenţă pentru oferirea unui mandat preşedintelui FRF, de negociere cu viitorul selecţioner.
2. Semnarea contractului cu noul selecţioner.
3. Validarea numelui noului selecţioner într-un Comitet Executiv al FRF care ar urma să fi convocat pentru jumătatea lunii ianuarie.
Din informaţiile Digi Sport, Adrian Mutu continuă să aibă cel mai multe şanse să devină noul selecţioner al României.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...