Jump to content
Ryan

Anunț în cazul lui Haaland! Ce se întâmplă cu atacantul?

Recommended Posts

Anunț în cazul lui Haaland! Ce se întâmplă cu atacantul, după ce s-a scris că s-a decis să joace în Spania 

anunt-in-cazul-lui-haaland-ce-se-intampl

 

Erling Haaland (21 ani) este unul dintre cei mai doriți jucători de pe piața transferurilor. 

 

Atacantul lui Dortmund este dorit de cluburile de top ale Europei, iar plecarea sa din Bundesliga este unul dintre cele mai discutate subiecte în perioada de mercato. Haaland și-ar dori o nouă aventură, iar în vară ar putea semna cu un nou club, având o clauză în contract care îi permite să să plece în schimbul a 75 de milioane de euro. 

Noi detalii despre plecarea lui Haaland 
Despre el s-a scris că ar putea pleca încă din iarnă de la Dortmund, dar și faptul că s-ar fi decis pentru un transfer în La Liga, fiind ofertat de Barcelona și Real Madrid. Mai mult decât atât, pe 'piața zvonurilor' au apărut și detalii conform cărora Ralf Rangnick ar avea o clauză specială în contract pentru a rămâne la United. 

Specialistul în mercato, Fabrizio Romano, a oferit noi informații legate de posibilul transfer al lui Erling Haaland. Italianul a ținut să puncteze că norvegianul nu o va părăsi pe Borussia Dortmund în această iarnă, deși au existat speculații pe subiect. 

Erling Haaland nu va pleca în ianuarie, în ciuda unor zvonuri. Nu s-a decis asupra viitorului său club încă, și nu există pre-contracte cu Real sau Barca. Este o cursă deschisă. Nu va lua o decizie în ianuarie. Clauza' Rangnick este falsă, de asemenea!”, a menționat Romano pe contul său de Twitter.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...