Jump to content
Kitte

Concurs Stiri pozitive

Recommended Posts

Concurs Stiri pozitive 

image.png

 

Oferim premii celor care posteaza cele mai multe stiri cu caracter pozitiv pe forumul Linkmania. Premiile sunt saptamanale, constand in jocuri pe steam. Numarul de premii saptamanele depinde de numarul de participanti Daca sunt pana in 6 participanti - 3 jocuri pe saptamana, intre 7 si 14 particanti - 5 jocuri pe saptamana, 15 sau peste - 10 jocuri pe saptamana.

 

Regulile pentru a intra in concurs sunt urmatoarele:

1. Sa fie stiri scrise de voi (nu copy/paste). Se accepta parafrazarile, compilatiile din mai multe surse, sumarizarea. 

2. Sa fie stiri ce aduc un vibe bun.

3. Sa fie prezentate sursele.

4. Preferabil postul sa aiba si o poza relevanta. 

5. Postul trebuie sa cuprinda minim 3 fraze si sa fie scrisa in limba romana, corect gramatical. Diacriticele sunt optionale.  Textul trebuie sa aiba o formatare placut vizuala, tinand cont de faptul ca utilizatorii Linkmania au posibilitatea de a folosi temele pe alb sau pe negru (recomandam background si fontul pe automatic. Daca doriti totusi sa folositi fonturi colorate, alegeti-le cu grija). 

6. Fara stiri cu viata personala a diverselor asa zise celebritati sau stiri "tampitele" (gen vedeta cutarica si-a cumparat o palarie si e senzationala, stiri de scandal, stiri gen "stirile de la ora 5 pe ProTV etc).

7. Nu reciclati topicurile altora. 

8. Posturile/topicurile trebuie sa fie postate in sectiunea Linkmania si sa se incadreze in conceptul de stire. Nu sunt eligibile posturile la categoriile Funmania, Design Zone. 

9. Sunteti eligibili de premiere daca cumulati minim 3 posturi calificate in saptamana respectiva.

10. Grupuri care nu sunt eligibili pentru participare : Manageri, Moderatori globali, Linkmasters. 

Pentru a se contoriza mai usor posturile voastre, veti da tag ownerului de event @Kitte care va edita postul cu "calificat" (pentru a evita numararea de 2 ori al aceluiasi topic). Posturile care nu se califica vor primi feedback si initiatorul are posibilitatea sa isi corecteze greseala. Pentru posturi repetate care ignora feedbackul sau incalca regulamentul (fara surse, copy/paste, stiri de scandal etc) se va primi warn. Puteti posta si fara sa participanti in concurs, respectand regulamentul forumului. 

 

Prima perioada de concurs incepe acum pana 21 mai 2020. Incepe o perioada noua cand postez din nou lansarea urmatoarei perioade (in cursul zilei de 21 mai 2020). 

Voi tine aici evidenta topicurilor. Nu fiti timizi. Cine nu are idei, dar are vointa, ma poate contacta pe PM si va dau eu cateva. 

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...