Aka Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 (edited) Salutare, Aici vom discuta tot ceea ce tine de acest joc, o sa împărțim păreri despre acest joc, cât și sfaturi care ne vor ajuta. Id-ul meu în joc este aliquu #EUNE Va aștept pe canalul de Discord, pentru a ne juca împreună. https://discord.gg/CEwbN2v - avem 3 canale (Team 1 /Team 2 / Team 3 ) , pentru a ne juca toti impreuna. Edited May 3, 2020 by Aka 1
SenSei. Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 Salut la cel mai mare bautor de whiskey @Aka! sensei #1708 1
Aka Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 (edited) Acum 4 minute, LifeGuard a spus: Cum fac rost de key? Poți vedea în acest topic - > Informații / Updates. Edited May 2, 2020 by Aka
meetique Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 @Aka Ce ar mai trebui adaugat la Informatii este ca trebuie unit contul de Twitch cu cel de riot (Account Settings) si tot de la setari trebuie setat pe 'Drops Enabled'. 1
Aka Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 (edited) Acum 51 minute, petarda a spus: @Aka Ce ar mai trebui adaugat la Informatii este ca trebuie unit contul de Twitch cu cel de riot (Account Settings) si tot de la setari trebuie setat pe 'Drops Enabled'. Este scris asta la punctul 2/4 . 2. "2. Conectează-ți contul Riot la contul de Twitch. " 4. "4. Alegi un streamer care se joaca Valorant, neapărat sa scrie DROPS ENABLED, ca să fiți siguri ca o sa va pice key." Am adaugat (Account Settings) ca sa gaseasca mai usor unde se conecteaza contul . Edited May 3, 2020 by Aka 1
The_Seeker Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Cine vrea sa joace ranked si nu are cu cine, puteti juca cu noi, Add: FrequenceTV#3833 (Cand dati add dati-mi un mesaj pe joc cu cine sunteti pe samp sa va recunosc.) 1 1
kenezu Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 daca schimb stream-urile pot sa mai primesc key? adica trebuie sa stau numai pe acelasi stream sau care-i faza? 1
SenSei. Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 Nu conteaza pe ce stream stai atat timp cat are dropurile active. Trebuie sa ai minim 2 ore vizionate pe orice stream. Apare sub video ''Dropuri activate'' sau ceva de genul. 1
Aka Posted May 22, 2020 Author Posted May 22, 2020 Acum 6 ore, kenezu a spus: daca schimb stream-urile pot sa mai primesc key? adica trebuie sa stau numai pe acelasi stream sau care-i faza? Poți sa stai pe orice stream, ideea e în sine este sa ai minim 2 ore pe un stream cu Drops Enabled.
Just Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 vreo sansa sa puneti un sneak peak la joc (eventual cu jucatori din comunitatea noastra) ? Personal cred ca ar ajuta sa atraga mai multi jucatori