PePe Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Te-ai intrebat vreodata ce se intampla daca nu dormi 7 zile, sau ce se intampla daca Pamantul ar ramane fara oxigen timp de o secunda, sau ca tot este pandemie, ce se intampla daca iei Covid-19? Va invit sa aruncati o privire peste postarile de mai jos sa ne minunam si informam impreuna de toate aceste lucruri, de asemeni sunteti bine-veniti cu postarea unui videoclip/articol aici. Quote
PePe Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 Incep eu prin a posta un videoclip care pot sa spun ca este destul de interesant si informativ. Imi doresc si cred ca si voi va doriti asta, sa trecem cu bine peste aceasta perioada dificila. Ce se intampla daca iei Coronavirus? Quote
SDK Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Salut, nu am avut timp sa citesc nici un reply din acest topic. Sunt un nostalgic, eram încă adolescent când am descoperit serverul de samp. Eram un nub care nu jucase singleplayer și din jobul de trucker am învățat harta. Acum ma întreb de ce ați renunțat la serverul de samp? Eu unul as fi fost în stadiul în care să-mi cumpăr un pc sa ai trăiesc acele momente. Quote