Jump to content
FashionVictim

Castile Wirless - Teapa sau Investitie?

Recommended Posts

sdd.jpg.4b3d6a12a3f5353f0373270c79c2ba07.jpg

Castile Wirless - Teapa sau Investitie?
Am ales sa fac un review a ultimilor aparitii in materie de casti pentru calatorii, unele modele le detin personal asa ca va spun din propria experienta. Dar cum gusturile sunt diferite, choose the best for yourself.

Sony - WH 1000X M3 - Merita toti banii, sunt dedicate in speciale persoanelor care calatoresc destul de mult, bateria rezista peste 20 de ore ( testata ). Nu doar aspectul este unul placut, pot spune ca si foarte confortabile. Cu toate acestea, WH-1000XM3 de la Sony are un sunet general mai bun și o anulare a zgomotului mai buna de cat cele de la Bose. Se pot gasi online la pretul de 1500 RON.

Bose - 700 - Bose pierde locul unu in clasamentul castilor cu cea mai buna optiune pentru anulare zgomot, in fata celor de la Sony, La fel ca si cele de la Sony bateria este up peste 20 de ore ( nu sunt testate personal ), timpul recomandat pentru un full battery este de 2.5h. Designul este acceptabil, dar din puctul meu de vedere sunt mult prea clasice. Pretul este de 1750 RON.

Parte proasta a acestor modele, ma refer la modelele clasice peste ureche, este ca nu le poti folosi peste tot, cel putin pentru mine sunt destul de inconfortabile daca ma duc pana la market, sau la sala. Pe parte de daily use prefer modelele care intra in ureche, asa ca o sa facem un scurt check pentru modelele Apple AirPods, Galaxy EarBuds si Huawei FreeBuds 3.
Eu personal folosesc Apple AirPods, pot spune pe parte de calitate audio sunt bune, dar cred ca cele mai bune din cele trei modele mentionate mai sus este FreeBuds 3 de la Huawei. Pentru Apple recomand modelul AirPods Pro din cauza faptului ca noise cancelling este mult peste restul, ok si pretul este de asemenea peste restul :D. Putin dezamagit de cele de la Samsung EarBuds din cauza faptului ca esti putin restrictionat pe parte de recording din cauza microfonului dual-mic array care nu permite modificarile setarilor pentru Samsung recording. Partea extraordinara a acestor modele de casti este ca sunt sincronizate perfect cu platformele pentru care sunt gandite, adica AirPods cu iPhone samd, deci conectarea este realizata instant a castilor cu telefonul.

Daca ti-a placut modelul de reviews, lasa un comentariu mai jos cu ce ai vrea sa vezi in urmatoarele articole sau ce imbunatatiri ai aduce unui astfel de topic. Nu uita sa ne spui si noua ce casti folosesti. See you.
 

Link to comment
Share on other sites

Pentru mine sunt useless astfel de casti, nu imi stau in urechi 😂 (probleme de la lupte) si cu siguranta le voi pierde sau scapa din 5 in 5 minute. 
Cand folosesc castile (rar), folosesc niste Beats Studio si sunt foarte multumit de ele, desi cred ca pretul este putin cam mare fata de ce ofera. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...