Jump to content
Mihnea

PlayStation 5

Recommended Posts

Playstation-5-SmartShift-1068x601.jpg

 

 

Playstation 5 a fost prezentata in mod oficial saptamana trecuta, noua consola aducand pentru utilizatorii din lumea intreaga foarte multe noutati interesante si printre ele se numara inclusiv o tehnologie speciala care vine ca o surpriza foarte interesanta de la cei de la AMD. Urmeaza sa functioneze in baza unui chip AMD Ryzen si a unei placi video care are nuclee RDNA2, dar si a unei tehnologii noi adusa de Ryzen 4000, iara ceasta vine pentru a oferi performante mult mai bune decat ceea ce era cunoscut pana in momentul de fata.

Playstation 5 are implementata deasemenea si o tehnologie speciala numita “SmartShift”, aceasta fiind gandita pentru a modifica in timp real frecventele de lucru ale procesorului si placii grafice, impreuna cu cele de energie, pentru ca perormantele sa fie substantial crescute in jocuri. Are o placa video care are procesorul tactat la frecventa de 2.23 GHz, cu 480 MHz peste frecventa standard de functionare a placii video folosita in consola, si totul e posibil multumita tehnologiei “SmartShift” pe care o aveti prezentata sumar mai jos.

Data de lansare estimata: Nov-Dec 2020

Pret: app. 500$ in USA asta inseamna ca in Romania o sa fie undeva la 500euro echivalentul a 2200-2300lei.

Sursa

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Playstation 5 nu are deocamdata prezentat noul design pe care cei de la Sony l-au creat pentru consola, compania tinand totul destul de secret, fara a fi dornica sa dezvaluie ceva, dar se pare ca si acest moment se apropie destul de rapid in momentul de fata.

Acesta ar urma sa aiba noul design dezvaluit in mod oficial undeva spre sfarsitul lunii mai, cu foarte putin timp inainte ca productia pentru consola sa inceapa la fabricile partenere ale celor de la Sony, deci cu foarte mult timp inainte de lansarea oficiala

 

idevice

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...