Jump to content
Guest

Scandalul FCSB - CSA / "Nimeni nu mai intelege nimic" - nici suporterii

Recommended Posts

                                          colaj becali talpan steaua

In Decembrie 2019 se vor implini 5 ani de cand a inceput "scandalul" pentru entitati la Steaua. Acum aproximativ 5 ani, echipa Steaua Bucuresti din Liga 1 devenea FCSB iar identitatea acesteia mergea catre Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti. Unul dintre jucatorii afectati este Banel Nicolita deoarece statistica spune ca a jucat la FCSB si niciodata la Steaua Bucuresti cu adevarat!

"Pacat ca nu au ajuns la o intelegere. Nici noi, jucatorii care am jucat pentru Steaua si nici suporterii nu mai intelegem nimic. Speram sa se inteleaga, pentru ca noi, suporterii, suferim cel mai mult! Eu am jucat pentru Steaua din 2005. Ii respect pe toti!
Sunt oameni care investesc, mai ales nea Gigi. Investeste, cumpara jucatori de la echipe care au nevoie de bani si care depind foarte mult de FCSB. Pana la urma, e singurul care poate da 2 milioane pe un jucator din Romania." a spus Banel Nicolita.

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a depus o noua plangere la Tribunalul Bucuresti in care reclama mai multe nereguli in procesele impotriva lui FC FCSB SA. In cazul dosarelor privind prejudiciul si palmaresul dintre Steaua si FCSB, Talpan reclama lipsa de obiectivitate a instantelor.

"A fost necesar sa dau telefoane, sa ma deplasez la Tribunal de cateva ori, sa mi se spuna ca acest dosar sta inchis in beciul Tribunalului Bucuresti, prin "bunavointa" unor persoane. Este inadmisibil ca in Romania anului 2019 sa se intample astfel de fapte. In sprijinul cui sunt aceste fapte? Cine si pentru ce retine dosarul, pentru a se tergiversa judecarea acestuia?" a declarat Florin Talpan.
                                                                                                                                                                         citeste mai multe aici

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...