Cruzz Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 Salut. Am fost indrumat de catre @Alexx ca topicurile de acest gen sa le postez aici insa utilizatorii din grupul meu nu au acces sa deschida topicuri acolo. Este o eroare de la permisii din ACP sau sa postez in categoria dedicata Stirilor?
Kitte Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 La 09.02.2019 la 0:44, Cruzz a spus: Salut. Am fost indrumat de catre @Alexx ca topicurile de acest gen sa le postez aici insa utilizatorii din grupul meu nu au acces sa deschida topicuri acolo. Este o eroare de la permisii din ACP sau sa postez in categoria dedicata Stirilor? Buna Ar trebui postate in categoria de jocuri in care se incadreaza. @Alexx crezi ca este nevoie de o categorie Diverse in care sa mutam topicurile din radacina sectiunii de acest gen si sa fie postate stirile mai generale care nu se incadreaza in categoriile existente?
Cruzz Posted February 10, 2019 Author Posted February 10, 2019 Acum 45 minute, Kitte a spus: Buna Ar trebui postate in categoria de jocuri in care se incadreaza. @Alexx crezi ca este nevoie de o categorie Diverse in care sa mutam topicurile din radacina sectiunii de acest gen si sa fie postate stirile mai generale care nu se incadreaza in categoriile existente? Mai degraba o sectiune de Stiri dedicata jocurilor, in opinia mea!
Alyx Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Acum 4 ore, Kitte a spus: Buna Ar trebui postate in categoria de jocuri in care se incadreaza. @Alexx crezi ca este nevoie de o categorie Diverse in care sa mutam topicurile din radacina sectiunii de acest gen si sa fie postate stirile mai generale care nu se incadreaza in categoriile existente? Ar fi o idee buna, părerea mea.
Alyx Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 (edited) A fost creat sub-forumul Stiri si alte discutii pentru categoria de jocuri. Edited February 17, 2019 by Alexx