Cruzz 0 Posted February 1 (edited) Deep Silver si 4A Games au lansat un nou trailer pentru Metro Exodus, fiind prezentate doua dintre armele pe care Artyom le va putea folosi in joc ( revolverul si pistolul mitraliera ). https://www.youtube.com/watch?v=MoPcfcp8IQA Jucatorii vor avea privilegiul de a intra in pielea lui Artyom care va incerca sa paraseasca Moscova alaturi de un grup de Spartan Rangers si sa se indrepte catre o noua viata in estul Rusiei. De data asta, pe langa fauna mutanta, jucatorii vor avea de infruntat conditiile meteo potrivnice ( vor fi adaugate cele 4 anotimpuri ). Metro Exodus va fi lansat pe 15 februarie 2019 pentru platformele: Xbox One, Playstation 4 si PC. Versiunea de PC a jocului va fi disponibila prin Epic Games Store timp de un an. Cerinte de sistem: sursa Edited February 1 by Cruzz Go to top Share this post Link to post
The Wizard 922 Posted February 1 (edited) Versiunea pe PC pt mine va fi disponibila prin filelist store. Am aproape 3k jocuri pe steam, toata seria Metro pe steam, etc. Il joc cand apare si cand o sa fie $10 pe steam o sa il iau Epic store sa faca concurenta cum trebuie, nu cu exclusivitati ca nu suntem pe console. Edited February 1 by The Wizard 1 Go to top Share this post Link to post
Claudiuu 411 Posted February 1 Am dat deja pre order pentru versiunea de ps4, acum nu știu dacă ce am făcut e bine dar na, vorbim de Metro, nu de Fallout Go to top Share this post Link to post
The Wizard 922 Posted February 1 Acum 1 oră, Claudiuu a spus: Am dat deja pre order pentru versiunea de ps4, acum nu știu dacă ce am făcut e bine dar na, vorbim de Metro, nu de Fallout Jocul mai mult ca sigur o sa fie bun. Dar sa il tii 1 an in preorder sau cat a stat pe Steam si pe urma cand mai sunt 2 sapt sa il scoti de pe Steam e urat. Eu din principiu nu mai dau preorder la jocuri ca mi-am luat teapa cu cateva. Pe asta voiam sa il cumpar (pe steam) dupa ce apareau niste reviewuri. Oricum mai am un joc pe care-l astept anul asta - https://store.steampowered.com/app/668580/Atomic_Heart/ Go to top Share this post Link to post