onionvrj Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Buna tuturor! Am nevoie de ajutorul vostru! Daca aveti timp, va rog sa completati urmatorul chestionar (necesar pentru lucrarea de licenta). Acesta are ca scop evaluarea nivelului de fericire si calitatii vietii utilizatorilor de jocuri video. O seara frumoasa! https://goo.gl/forms/mn6rruYK7JddIz3q2
meetique Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Interesant Quest. Sper ca raspunsurile mele sa te ajute.
onionvrj Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 1 hour ago, petarda said: Interesant Quest. Sper ca raspunsurile mele sa te ajute. Multumesc!
Just Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Pasiunea pentru jocurile video şi efectele ei Acest formular nu mai acceptă răspunsuri. Vă mulţumim pentru participare!
onionvrj Posted April 22, 2019 Author Posted April 22, 2019 On 2/7/2019 at 4:16 AM, Just said: Pasiunea pentru jocurile video şi efectele ei Acest formular nu mai acceptă răspunsuri. Vă mulţumim pentru participare! 8 hours ago, aalbano96 said: Si eu care voiam sa raspund.. Buna! Va multumesc pentru ajutor, dar de ceva timp am ajuns la numarul necesar de respondenti pentru realizarea lucrarii (in acest moment analizand datele deja primite). Imi pare rau ca nu am anuntat mai devreme inchiderea chestionarului. Va multumesc tuturor si va doresc o zi frumoasa!