Jump to content
Billo

Ianis Hagi a debutat la națională.

Recommended Posts

La 35 de ani distanţă de la debutul lui Gică Hagi la naţionala de seniori a României, Ianis Hagi a debutat la prima reprezentativă, în meciul cu Lituania, scor 3-0, pe 17 noiembrie 2018.

La prima apariţie sub tricolor, cel care avea să devină un simbol al naţionalei României nu a marcat, dar a fost un pericol constant pentru nordici. De-a lungul partidei care a fost transmisă doar la radio, Gică Hagi a avut un şut periculos şi l-a servit în mai multe rânduri pe Romulus Gabor, care a şi lovit o dată transversala.

Drumul lui Ianis Hagi spre naţionala mare a fost anevoios, iar un episod cunoscut i-a avut în prim-plan pe Gică Hagi şi Cosmin Contra, într-un moment în care patronul şi antrenorul Viitorului se aştepta ca fiul său să fie chemat la naţională. Cosmin Contra a avut nevoie să fie convins că Ianis merită să fie chemat la prima reprezentativă. Iar după o campanie de succes a naţionalei U21 spre EURO 2019, în care decarul Viitorului a fost unul dintre liderii echipei, selecţionerul Contra l-a chemat pentru dubla cu Lituania şi Muntenegru.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/istorie-dupa-35-de-ani-ianis-duce-numele-hagi-mai-departe-cum-a-aratat-debutul-lui-gica-hagi-fata-de-prima-aparitie-a-fiului-sau-17665343

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...