Jump to content
Guest

Liviu Ciubotariu - noul antrenor al echipei FC Botosani, declaratii

Recommended Posts

    

                            liviu-ciobotariu

Liviu Ciubotariu ( 47 de ani ) a preuat Vineri banca tehnica a echipei FC Botosani.
Acesta a primit un contract pe cel putin un an si jumatate iar principalul obiectiv este redresarea echipei. 

"Acum două săptămâni am venit din Arabia Saudită şi, bineînţeles, am fost plăcut surprins şi vreau să mulţumesc conducerii clubului FC Botoşani că mi-a acordat această încredere. Sunt bucuros că am revenit în fotbalul din România după o absenţă de trei ani şi jumătate. Am venit foarte motivat.

Sunt convins că vin cu un moral pozitiv pentru echipă, pentru schimbare, să se facă un şoc şi sunt convins că echipa se va trezi, pentru că din punctul meu de vedere la Botoşani este un lot destul de echilibrat", a declarat acesta.

"Am făcut o listă cu mai mulţi antrenori pe următoarele zone: am luat antrenorii care sunt în România, care au fost la Liga 1 şi care acum nu sunt sub contract. Şi sunt vreo cinci-şase. După care am luat antrenorii care sunt pe primele patru locuri în Liga a doua.

Dintr-o întâmplare fericită, am aflat de faptul că nu are contract acum, i-am făcut o ofertă şi l-am rugat să vină la Botoşani, că am nevoie de ajutor

Da, s-a întâmplat o chestiune fericită și pentru Costel, că și-a găsit echipă. Mi-a fost greu să-l dau afară pe Costel, în condițiile în care... Marți mă gândeam la o schimbare pentru că și pe Costel l-am văzut un pic parcă lipsit de vlagă, ca o baterie care ușor-ușor se termină și căutam un antrenor și Costel a aflat, mi-a spus că are și el o ofertă. Și atunci am spus că aveam o greutate sufletească să-l dau afară.

Oricum îl schimbam acum. Dar mă bucur că și-a găsit un club unde să muncească și e cumva un lucru pe care el l-a spus. Mâine dimineață fac conferință în care îi prezint pe cei doi, unul vine, altul pleacă. Activul și pasivul. Asta e", a declarat Valeriu Iftimie. 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...