Alehandro Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 (edited) McGregor a trecut pe langa moarte! "Lovitura ii putea fi fatala" Dezvaluire INCREDIBILA dupa meciul cu Khabib: Cine l-a salvat? David Martin a fost unul dintre martorii macelului de dupa confruntarea McGregor - Khabib, cand membri din staff-ul rusului au sarit la bataie, iar in arena s-a iscat un haos general. Un spectator irlandez , a intervenit in altercatie pentru a-l ajuta pe compatiotul sau, pentru ca credea ca "acei oameni urmau sa-l omoare". "McGregor era invins si epuizat dupa lupta, astfel ca un grup de fani rusi au sarit sa-l atace si am decis sa intervin. M-am gandit ca o fac pentru tara mea si am intervenit", a spus acesta. Sursa: www.ufc.com Edited November 9, 2018 by axelutz Calificat pentru Medalie Redactor amator (10.11.2018) 1 3 Quote
Cristian Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 A trecut mai bine de o saptamana, titlu clickbait si stire aiurea. Eu ti-as fi dat suspend egal cu numarul de zile ale vechimii acestei stiri. 1 1 Quote
Closed Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 M-am abtinut sa nu am aceelasi coment de frica lui Firea. Quote
Sly Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 De-al dracului îi dau like, să nu pot dormi nici eu noaptea de grija postului. WARN ME, hold me, thrill me, kiss me, kill me! Ytoo, u2, you too! Triferment, mult Triferment... Quote
-Cristi- Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 Stire la fel de proasta ca pe sport.ro ............................ Quote