Jump to content
Guest

Un celebru fotbalist jefuit cu pistolul după Napoli - Liverpool.

Recommended Posts

Situaţie incredibilă la Napoli, acolo unde vârful polonez Arkadiusz Milika fost jefuit de doi tâlhari, după partida cu Liverpool. Hoţii l-au deposedat de un Rolex, sub ameninţarea pistolului.

                                 new Fotosud - Sport Napoli 03-10-2018 stadio San Paolo Champions League Napoli-Liverpool Lorenzo Insigne Napoli (Newfotosud Alessandro Garofalo)

Seara de miercuri a fost una perfectă pentru Napoli, care s-a impus cu 1-0 în duelul cu finalista de sezonul trecut a Ligii Campionilor.
Nu toţi au avut însă timp să celebreze succesul, dimpotrivă: Milik a trecut prin clipe de groază.

Vârful polonez a fost tâlhărit, aproape de locuinţa sa, pe Strada di Varcaturo. Doi hoţi l-au oprit şi, sub ameninţarea unei arme de foc, l-au pus pe starul din atacul napoletan să predea bunurile. Milik a "scăpat" doar cu un Rolex Daytona, tâlharii făcându-se nevăzuţi imediat după ce au pus mâna pe superba bijuterie.
Milik a tras o sperietură zdravănă, mai ales că în ultimii ani oraşul nu mai este la fel de periculos precum în deceniile trecute.

Unul dintre preferaţii lui Ancelotti, noul antrenor al lui Napoli, Milik a ajuns lângă Vezuviu în 2016.
El a marcat 13 goluri în 37 de partide pentru formaţia din sudul Italiei, fiind însă o perioadă lungă accidentat grav. sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...