Jump to content
Sakkiw0w

Starlink: battle for atlas

Recommended Posts

                                                                    starlink_battle_for_atlas_13062017_9.thumb.jpg.5da798076d21e931e0177276a834a002.jpg

Starlink Battle for Atlas este un nou joc de tip actiune-aventura in care asamblati un model personalizat de tip Starship  montat pe controlerul dvs. pentru a lansa o aventura interplanetara.Conduceti un grup de piloti eroici interstelari care utilizeaza nave modulare cu abilitati unice de zbor.Este dezvoltat de Ubisoft  și publicat de Ubisoft . Este programat să fie lansat pe 16 octombrie 2018, pentru Nintendo Switch , PlayStation 4 și Xbox One .

Gaming:                                                                                                                                                    G A M E P L A Y L I N K

La începutul jocului, mama lui Equinox a jucătorului este atașată de Legiunea uitată și se prăbușește pe o planetă din apropiere; căpitanul Equinoxului este luat ostatic. Liderul Legiunii, Grax, este obsedat de o rasă dispărută numită Wardens, care a lăsat o mare parte din tehnologia antică din spatele lor.Jucătorul poate folosi navele lor spațiale pentru a explora liber sistemul deschis Atlas.Piloții sunt de asemenea prezenți și au abilități speciale care pot fi utilizate în luptă.

                                                                      

                                                                      Starlink-Battle-for-Atlas-Screenshot-4_889ddd94.thumb.jpg.4958d39e124a597db768b81a6f7389dc.jpg

Alegeti-va piloti, nave, aripi si arme pentru a va construii propria nava de lupta cu un nivel fara precedent de personalizare si creativitate. Modificarile la nava dvs. fizica apar instantaneu in joc, permitandu-va sa intrati imediat in batalie.Există 4 tipuri de nave și piloți.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...