Jump to content
Silver

Reclamatie Encrypted

Recommended Posts

Salut,ma numesc Alin si joc pe serverul de SA:MP din anul 2009.

Saptamana trecuta,miercuri mai exact, am fost numit lider al factiunii Los Santos Vagos de catre Dragos ( @talentatu27 ).La war-ul de ieri seara care se disputa intre noi si Grove Street,am ales impreuna cu membrii mei sa ne urcam cu elicopterul pe o cladire,dupa ce a inceput war-ul ci nu inainte.Specific asta pentru ca pana ieri in regulament-ul pentru war-uri nu era specificat nicaieri faptul ca nu avem voie sa ne urcam cu elicopterul pe cladiri dupa ce incepe war-ul.

La un moment dat,apare Encrypted tipand sa coboram dupa care imi omoara intreaga factiune si pe mine.Intrebandu-l apoi daca s-a interesat de chestia asta inainte sa ne omoare,raspunsul a fost urmatorul : https://imgur.com/a/IilBXw7.

Am postat aceasta poza pe free-chat pentru ca nu mi se normala o atitudine ca asta,iar raspunsul lui a fost : citez "Exact.. cam asa procedam cu persoanele ce nu respecta regulamentul general si au o atitudine iresponsabila fata de functie.".Dragos,coordonatorul liderilor,ar fi cel mai in masura sa spun ca nu am facut nici cea mai mica eroara,atata ce tine de regulament cat si de atitudine in perioada cat am fost lider.

Am primit tot de la el si avertisment pe forum,pentru faptul ca am postat aceeasi poza ca cea de mai sus in topic-ul " POZE " ,ma intreb oare de ce ii spune asa?Oricum,exista posibilitatea sa fi incalcat regulamentul forumului,dar in acelasi timp as fi curios daca si ceilalti care au postat in acelasi topic au fost sanctionati.

Nu-mi doresc nici functia inapoi si nici nu cred ca voi mai juca,imi doresc sa existe cineva cu coloana vertebrala si sa inteleaga ce am relatat mai sus.

 

@41nd

 

Edited by Silver
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Upvote 2
Link to comment

Warn-ul a fost acordat corect,ai postat într-un topic in care se posteaza doar poze din viata reala. Ceilalți care au postat au fost sancționați si ei.

Iar in a2a parte a reclamației, demisia ta din funcția de leader a fost una corectă,avem așteptări mai mari de la membrii staff- ului,ei trebuie sa fie un exemplu pentru membrii lor. Dacă cineva cu funcție mai mare ca tine iti spune ceva tu trebuie sa asculti,aveam așteptări mai mari de la tine fiind un membru vechi al comunități care stie cum merg lucrurile pe aici.

Ambele sancțiuni sunt corecte, Encrypted a acționat corect.

:f-thread-closed:

  • Like 4
  • Upvote 1
  • LinkMania 1
  • Downvote 2
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...