Jump to content
Guest

Ce spune Gică Hagi despre eliminarea lui Cristiano Ronaldo cu Valencia

Recommended Posts

                             

        Cristiano Ronaldo aștepta o centrare de pe partea stângă și a alergat spre careu, moment în care l-a atins ușor pe Murillo. Fundașul Valenciei a căzut, iar Ronaldo l-a certat pentru că simulează și i-a pus mâna în cap. La reluare se          vede că portughezul pare să-l tragă de păr pe Murillo. După ce s-a consultat cu unul dintre asistenți, centralul a decis să-i arate direct cartonașul roșu, iar Ronaldo a părăsit terenul în lacrimi.                                                                                                colaj hagi ronaldo
 

Cristiano Ronaldo a început cum nu se putea mai prost noul sezon din UEFA Champions League, proaspat ajuns la Juventus, starul portughez nu a apucat să joace nici măcar o jumătate de oră în meciul cu Valencia, fiind eliminat în minutul 29. Faza a stârnit valuri de reacții în toată lumea, iar Gică Hagi și-a spus și el părerea.

"Injustă. Ușoară. Așa cum a fost și la mine în finala Cupei UEFA, așa și la el. Unii arbitri așa o văd. Și fundașul a căutat scandalul, contactul, provocarea, dar e injust total", a spus Gheorghe Hagi.

Meciul la care se referă Hagi este finala Cupei UEFA, Galatasaray - Arsenal, din 17 mai 2.000, jucată în Danemarca și câștigată de turci cu 4-1. Atunci, în prelungirile meciului, fostul lider al "Generației de aur" l-a faultat pe fundașul de fier al "tunarulor", Tony Adams, dându-i și un pumn în spate. Arbitrul spaniol Antonio Lopez Nieto nu a stat pe gânduri și i-a arătat lui Hagi direct cartonașul roșu. "Regele" a părăsit terenul, aplaudându-l pe arbitru. Meciul s-a decis la loviturile de departajare, iar penalty-ul decisiv l-a transformat celălalt român din lotul lui "Cim Bom", Gică Popescu.


sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...