Jump to content
Guest

Ce spune Gică Hagi despre eliminarea lui Cristiano Ronaldo cu Valencia

Recommended Posts

                             

        Cristiano Ronaldo aștepta o centrare de pe partea stângă și a alergat spre careu, moment în care l-a atins ușor pe Murillo. Fundașul Valenciei a căzut, iar Ronaldo l-a certat pentru că simulează și i-a pus mâna în cap. La reluare se          vede că portughezul pare să-l tragă de păr pe Murillo. După ce s-a consultat cu unul dintre asistenți, centralul a decis să-i arate direct cartonașul roșu, iar Ronaldo a părăsit terenul în lacrimi.                                                                                                colaj hagi ronaldo
 

Cristiano Ronaldo a început cum nu se putea mai prost noul sezon din UEFA Champions League, proaspat ajuns la Juventus, starul portughez nu a apucat să joace nici măcar o jumătate de oră în meciul cu Valencia, fiind eliminat în minutul 29. Faza a stârnit valuri de reacții în toată lumea, iar Gică Hagi și-a spus și el părerea.

"Injustă. Ușoară. Așa cum a fost și la mine în finala Cupei UEFA, așa și la el. Unii arbitri așa o văd. Și fundașul a căutat scandalul, contactul, provocarea, dar e injust total", a spus Gheorghe Hagi.

Meciul la care se referă Hagi este finala Cupei UEFA, Galatasaray - Arsenal, din 17 mai 2.000, jucată în Danemarca și câștigată de turci cu 4-1. Atunci, în prelungirile meciului, fostul lider al "Generației de aur" l-a faultat pe fundașul de fier al "tunarulor", Tony Adams, dându-i și un pumn în spate. Arbitrul spaniol Antonio Lopez Nieto nu a stat pe gânduri și i-a arătat lui Hagi direct cartonașul roșu. "Regele" a părăsit terenul, aplaudându-l pe arbitru. Meciul s-a decis la loviturile de departajare, iar penalty-ul decisiv l-a transformat celălalt român din lotul lui "Cim Bom", Gică Popescu.


sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...