Jump to content
kenezu

For Honor

Recommended Posts

For Honor

În ultimii ani, Ubisoft şi-a făcut imaginea unei companii dedicate aproape în totalitate jocurilor video open world, majoritatea apariţiilor importante ale publisher-ului folosind astfel de medii de joc dechise, pline de tot felul de misiuni şi activităţi (vezi seriile Assassin's Creed, Watch Dogs sau Far Cry). Ce-i prea mult însă strică, foarte mulţi fani acuzând Ubisoft că a început să se complacă în această situaţie, noile sale jocuri fiind doar nişte reskin-uri ale aceluiaşi fundament. Din fericire, For Honor demonstrează contrariul.


După cum deja v-aţi putut da seama, For Honor nu este un joc open world; în schimb, studioul Ubisoft Montreal continuă pe linia multiplayer trasată de Rainbow Six Siege, experimentând însă cu mecanici de joc nu neapărat noi, însă ingenios îmbinate. Astfel, avem de-a face cu elemente caracteristice categoriei de fighting games, idei împrumutate din jocurile de acţiune, dar şi componente preluate din MOBA-uri, aşternute într-un mix realizat după regulile de progresie ale titlurilor multiplayer moderne (sistem de progresie, personalizări cosmetice şi nu numai, magazin in-game etc.).


For Honor
 

Pe scurt, For Honor este un joc de acţiune axat în special pe latura sa multiplayer, în care trei facţiuni - cavalerii, vikingii şi samuraii - se luptă pentru supremaţia asupra unui tărâm fictiv. Lăsând la o parte realitatea istorică (sau mai degrabă ignorarea completă a acesteia), poveştii din For Honor nu i-a fost acordată o foarte mare importanţă. Tot ceea ce trebuie să ştim este că o anumita legiune a cavalerilor, condusă de un lider perfid (Apollyon), alimentează în mod constant focul confruntărilor dintre cele trei tabere.

Şi, în ceea ce priveşte partea dominantă a jocului - multiplayer-ul, abordarea narativă este absolut suficientă, oferind un pretext mulţumitor pentru a pune faţă în faţă cele trei facţiuni: cavalerii, vikingii şi samuraii, fiecare dintre acestea oferind nu mai puţin de patru eroi jucabili. Ce diferenţiază însă For Honor faţă de alte jocuri de inspiraţie medievală este sistemul de luptă implementat de Ubisoft, axat pe confruntările corp la corp.

gameplay

  • Upvote 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...