Jump to content
kenezu

L.A. Noire

Recommended Posts

Imagini pentru l.a noire

 

L.A. Noire este creat de cei de la Rockstar Games, lansarea a fost pe data de 17 Mai 2011 pe platformele PS3 si Xbox 360.

Se pare ca Rockstar Games se bucura de un success mare pe care la avut de pe urma lui L.A. Noire asa ca sau gandit sa-l scoata si pe platforma PC.

Storyline:
Povestea jocului se petrece in Los Angeles in 1947. Personajul principal in aceasta poveste este Cole Phelps un simplu om care este trecut prin razboi acum devenind cel mai bun detectiv din L.A.El trece prin foarte multe cazuri obisnuite si neobisnuite,dar in poveste nu este vorba doar de cazuri in sine,ceea ce face ca povestea sa fie ciudata si uimitoare este atunci cand el isi aduce aminte de faptele din razboi pe care le-a facut impreuna cu camarazii lui.

Prima data cand jucati o sa vi se para ciudat "ce legatura are trecutul cu prezentul in jocul asta?" are foarte mare legatura trebuie doar sa fiti atenti la detalii si sa nu omiteti nimic,in timp veti intelege.El face orice ii sta in putinta pentru a descoperii puzzle-urile si nu se da batut niciodata,ajunge sa fie dat afara din casa,sa se razboiasca cu departamentul sau sa se foloseasca de orice mijloace pe care le are pentru a afla adevarul.

De-a lungul povestii poti observa la locurile investigarii ziare prin care te ajuta foarte mult sa intelegi mai bine idea principala a povestii.Povestea nu este liniara ai misiuni secundare ce constau in "shooting"doar,in unele cazuri poti alege tu cine sa intre la inchisoare.Cu aceste amintiri,ziare si puzz-ulri, te tin lipit de TV deoarece te face sa joci mai mult si mai mult pentru a afla ce se petrece exact ca si Cole acelasi tel,aflarea adevarului.


Imagini pentru l.a noire

Edited by kenezzu
  • Upvote 1
Link to comment

Am terminat jocul acum 2 ani, are un port oribil exact ca și Grand Theft Auto IV, totuși expresiile faciale ale caracterelor este foarte reușit deoarece Rockstar a pus accentul pe asta iar finalul compensează acest lucru. 

Edited by Alexx
  • Like 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...