Jump to content
kenezu

Dead Space 2

Recommended Posts

Imagini pentru dead space 2

Dead Space 2 este un survivial horror dezvoltat de Electronic Arts in care personajul principal Isaac Clarke este pus direct in mijlocul actiunii trezit din coma si este gata sa continue lupta de supravietuire. Daca in primul Dead Space, personajul nostru are doar obiectivul supravietuirii in fata creaturilor, de aceasta data el se hotaraste sa ia atitudine si sa lupte impotriva Necromorphilor.
Actiunea se petrece intr-un oras spatial numit The Sprawl, iar personajul nostru este in pragul dementei, datorata in acelasi timp de moartea sotiei sale si teama ca este vanat de un guvern.
Arsenalul de arme pe care le are acum la dispozitie Issac, pentru a dezmembra creaturile care ii ies in cale este acum diversificat, cu noi upgradeuri si proprietati, lasand jucatorul sa aleaga ce arma foloseste in lupta pentru supravietuire, completand astfel vechea arma Plasma Cutter, care acum poat fi imbunatatita pentru o mai mare putere de distrugere. Jucatorul poate acum explora o gama larga de medii de la cele mai infricosatoare pana la cele cu gravitatie 0, oferind o intelegere mai bine a jocului si a situatiei in care este pus acum Issac.
Povestea se continua mirific din primul joc, fiind coerenta, usor de inteles, cu schimbari bruste de situatie care fac jocul mai greu de intuitcu un suspans mai mare.


Imagini pentru dead space 2

Daca in 2008 Dead Space uimea prin grafica bine aleasa pentru genul jocului, facand jucatorul sa intre cu adevarat in pielea personajului si ii crea un adevarat mediu extraterestru, de aceasta data Dead Space 2 aduce o grafica superioara pentru acele vremuri si ne creaza atmosfara de horror in adevaratul sens al cuvantului. Texturile se imbina aproape perfect si nu lasa impresia ca ceva nu e la locul lui sau lipseste, paleta de culori aleasa pentru acest joc lasa cu gura cascata orice jucator si detaliile personajelor sunt de-a dreptul impresionante. Testat pe mai multe configurati PC, desi cu cerinte de la high end pana la un PC modest pentru un gamer impatimit jocul merge lin si fluent si nu da impresia ca suprasolocita pana la epuizare PC.
Sunetul ales de cei de la Electronic Arts este de-a dreptul remarcabil, jucatorul avand impresia pe tot parcursul jocului ca este urmarit de cate o creatura malefica, tipetele creaturilor te terrorizeaza aproape pe tot parcursul jocului, iar linistea singuratatii urmata de o explozie de sunet poate speria si pe cei obisnuiti cu genul acesta de jocuri. Personajele sunt intrerpretate intr-un mare fel lasand impresia ca actorii se implica direct in caracterul personajului si contribuie afectiv la desfasurarea actiunii.


Imagini pentru dead space 2

Tot se vorbeste in ultima perioada de grafica dar cred ca de multe ori uitam sa ne aplecam mai mult asupra gameplay-ului, care pana la urma este esenta unui joc bun.
De aceasta data, la fel ca si prima Dead Space 2 nu dezamageste jucatorul cand vine vorba de gameplay si imersivitate, Jucatorul are de unde sa aleaga, poate sa testeze diferite arme si sa aleaga pe acea care i se potriveste, e intr-o continua alergare pentru a gasi miraculoasele capsule pentru supravietuire. Armele se comporta impecabil din punc de vedere fizic, aim'ul este cat se poate de precis, fiind o placere sa joc chiar si ca in vremurile bune cu un mouse si o tastatura. Desi nu cu sute de ore de gameplay Dead space 2, comprima in cateva ore de gameplay senzatia de extenuare, alergare si avansare.
Desi are un gameplay superb, rugam pe aceasta cale dezvoltatori de jocuri sa renute la repetitiva coordonare a jucatorului creandu-i impresia cateodata ca e handicapat sa isi dea sema cum sa omoare un boss, exaxperandu-te cu diferitele puncte de vulnerabilitate, lucru intalnit la majoritatea jocurilor din aceasta perioada si in special din categoria 3rd Person.
Incheinad cu aceasta din urma, Dead Space 2 este un joc care nu trebuie ratat anul acesta si nu pentru grafica si mult AA, ci pentru ca te duce acolo unde nici un joc nu te poate duce, iti sufla in ceafa frica si te lasa sa decizi daca e bine sau nu.

Gameplay : click aici

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...