Jump to content
Sakkiw0w

Pillars of Eternity

Recommended Posts

 

Pillars of Eternity este un joc video de rol dezvoltat de Obsidian Entertainment și publicat de Paradox Interactive . Acesta a fost lansat pentru Microsoft Windows , OS X și Linux pe 26 martie 2015. Jocul este un succesor spiritual la Poarta Baldur lui și Icewind Dale serie, împreună cu Planescape: Torment . Obsidian a lansat ocampanie de publicitate peKickstarter în septembrie 2012.

220px-Pillars_of_Eternity.jpg.de44bf4361eead9d99506c5a41c6a76b.jpg

Jocul are loc în lumea fantastică a Eorei, în principal în interiorul națiunii Dyrwood. Sugarii din Dyrwood sunt afectați de un fenomen recent în care devin "nascuți" la naștere, adică sunt născuți fără suflet. La începutul jocului, protagonistul experimentează o trezire a puterii din cauza unui eveniment supranatural dezastruos, descoperind că este un "Watcher": o persoană care poate vedea vieți trecute și interacționa cu sufletele.

Pillars of Ethernity a primit recunoștință critică după eliberarea sa; mulți critici au lăudat jocul pentru scrierea sa lume și impresionantă, împreună cu lupta strategică și, de asemenea, au spus că este un succesor vrednic pentru jocurile de care a fost inspirat. Jocul a câștigat, de asemenea, diverse premii și distincții, inclusiv cel mai bun RPG din 2015. Un pachet de expansiune în două părți , The White March, a fost lansat în august 2015, respectiv februarie 2016.

download.jpg.dd358746785dc84b6e538fda98f8acaa.jpg

Jocul începe cu un ecran de creare a caracterelor, în care jucătorul poate alege elemente pentru caracterul lor redat, cum ar fi aspectul fizic, rasa și crezul .Jucătorul poate alege să joace ca una dintre cele unsprezece clase disponibile: luptător, barbar, paladin, ranger, vrăjitor, druid, călugăr, preot, rogue, chanter și cifru.

images.jpg.86b657dccf283625e53a5184b6c1aed5.jpg

 Fiecare dintre ele face jocul diferit; de exemplu, cifrul poate folosi sufletul unui inamic pentru a le ataca, iar druizii pot schimba forma într-o fiară și vrăjitoare.  Clasa protagonistului poate influența și numărul opțiunilor de dialog disponibile. Jucătorul se poate aventura cu până la alte cinci personaje dintr-un total de opt pe care le poate ridica pe călătoriile lor. Acestea sunt caractere personalizate cu personalități și apariții unice. În plus, protagonistul poate angaja membri de partid pe care jucătorul le creează în taverne locale, dar la un cost monetar.

images.jpg.ad08bdcb9b9bd240a3c1d2d435485880.jpg

gameplay:C L I C K

 

  • Upvote 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...