ratseloP Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 13 hours ago, Champion said: subtopic 'subtopic' esti tu, asta e thread. 1 1 Quote
uLise Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 (edited) Acum 14 ore, Champion a spus: @41nd de ce acest subtopic este marcat ca important? parce que, parce que la piacette du roumani pentru ca e singurul guild ramas activ dupa 13 ani... plus majoritatea serverului e format din alianta HH/Sicily si pentru ca ati votat cu PSD. @[evil] si ti-am zis, lasa boarfele, lasa "conbinatiile", tu nu, vrei peste. na ca te-au deportat Edited February 4, 2019 by uLise 1 Quote
Champion Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Acum 6 ore, uLise a spus: parce que, parce que la piacette du roumani pentru ca e singurul guild ramas activ dupa 13 ani... plus majoritatea serverului e format din alianta HH/Sicily si pentru ca ati votat cu PSD. @[evil] si ti-am zis, lasa boarfele, lasa "conbinatiile", tu nu, vrei peste. na ca te-au deportat Nu e fair-play, atunci ar fi trebuit și Sicily... mai sunt si alte guide vechi, se vede urat si descurajează competiția, ce rost mai are sa posteze si ceilalti la ei cand tot voi sunteti nr 1 si cei importanți. 1 Quote
ratseloP Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Restu' poa' sa dea dilit. ... de suparare ca nu-s... pinned. 1 Quote
uLise Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 (edited) Acum 28 minute, Champion a spus: Nu e fair-play, atunci ar fi trebuit și Sicily... mai sunt si alte guide vechi, se vede urat si descurajează competiția, ce rost mai are sa posteze si ceilalti la ei cand tot voi sunteti nr 1 si cei importanți. pai de ce nu vb sa faca si sicily pinned, e guild cu oameni misto Edited February 4, 2019 by uLise Quote
Sly Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 "Mi s-a făcut o nedreptate." - O.T.V - generalul Vasile - 2002 @T.M. "Nu e fair-play." - Linkmania - Șampion (aka 118 posturi) - 2019 @P.F. 2 Quote
Champion Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 (edited) Acum 37 minute, uLise a spus: pai de ce nu vb sa faca si sicily pinned, e guild cu oameni misto pinned trebuiau sa fie SCREAM ca v-au scos mu-ul din cap Edited February 4, 2019 by Champion 1 Quote
Sly Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 Ăia din SCREAM au făcut lobotomie și-au băgat HH-ul în șomaj tehnic, asta pe vremea când toți urlau pe pensii speciale, cu green items în WOTLK, cu "Myst ca monarh". Și totuși, cine mă-sa a scris "Cățeluș cu părul creț"? Quote
Carp Angler Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Cum ma sa iesi din party la 405 lvl, sa nu sti sa dai reset, apoi cand aflu, imi da eroare ca imi tre level 800. EU care eram cel mai mic, MA SIMT BATRAN ! @CIPO ti-ai facut ma, card de pensii ? :))) 1 Quote
luthor Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Acum 9 ore, Carp Angler a spus: Cum ma sa iesi din party la 405 lvl, sa nu sti sa dai reset, apoi cand aflu, imi da eroare ca imi tre level 800. EU care eram cel mai mic, MA SIMT BATRAN ! @CIPO ti-ai facut ma, card de pensii ? :))) urat wei urat :)) Quote
Carp Angler Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Cum dau de brotherhood sa intru in guild ? Quote
[evil] Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Te pot ajuta eu, da-mi un mesaj cand esti on. Quote
Champion Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 La 04.02.2019 la 18:26, ratseloP a spus: Restu' poa' sa dea dilit. ... de suparare ca nu-s... pinned. pulestar ai uitat de unde ai plecat Quote
Sly Posted February 5, 2019 Author Posted February 5, 2019 @Champion, dacă nu știi să te exprimi, te rog să nu mai postezi aici. Îți mulțumesc pentru înțelegere. Quote
Champion Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Acum 1 minut, Sly a spus: @Champion, dacă nu știi să te exprimi, te rog să nu mai postezi aici. Îți mulțumesc pentru înțelegere. ieri ai scris sampion, este guild comunist sau ce? Quote
Champion Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Acum 1 minut, Sly a spus: Da, ești isteț. Renunță. trebuie scos pinned de la voi, e lipsa totala de bun simt si cred ca de asta a plecat si lumea Quote
Sly Posted February 5, 2019 Author Posted February 5, 2019 Bine, noi îți mulțumim pentru mesajele lăsate la noi în guild-forum. Cu ocazia asta ne-ai ajutat să ajungem la numărul de post-uri (per total) cât toate guildele la un loc, alea pentru care vrei și tu "pinned". Quote
Champion Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 am inteles ca aveti putere aici dar aveti grija sa nu concurati singuri sa sa iesiti pe locul doi Quote
Champion Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Acum 1 minut, Sly a spus: nu si inteles nimic din filantropica Quote
uLise Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 (edited) 1 oră în urmă, Champion a spus: nu si inteles nimic din filantropica chiar ca sly ?! are dreptate champion, ai inteles filmul boss ? acu fie vorba intre noi, ia zi champion si Dinica facea parte din guilda scream, faceati barba banii pe pod in lorencia ? sau ce filosofie poate sa fie intr-un film. ca am inteles ura este. culmea, ura pentru un joc de pe vremea lui toma alimoș. adica prefer sa pun suflet intr-o chestie care ma ajuta pe viitor, examen, permis orice, dar pentru un joc... "ca de ce ?, dar cum, nu se poate, abuz" E DOAR UN JOC SI UN FORUM. nu te agita.. mie mi-ar fi rusine fata de prietenii sa stie ca ma zbat pt un joc Edited February 5, 2019 by uLise 1 Quote
Champion Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Acum 35 minute, uLise a spus: chiar ca sly ?! are dreptate champion, ai inteles filmul boss ? acu fie vorba intre noi, ia zi champion si Dinica facea parte din guilda scream, faceati barba banii pe pod in lorencia ? sau ce filosofie poate sa fie intr-un film. ca am inteles ura este. culmea, ura pentru un joc de pe vremea lui toma alimoș. adica prefer sa pun suflet intr-o chestie care ma ajuta pe viitor, examen, permis orice, dar pentru un joc... "ca de ce ?, dar cum, nu se poate, abuz" E DOAR UN JOC SI UN FORUM. nu te agita.. mie mi-ar fi rusine fata de prietenii sa stie ca ma zbat pt un joc Tu pari om de treaba si esti amuzant dar nu e corect cu pinned man Quote