Jump to content
kenezu

Alien Swarm

Recommended Posts

Alien Swarm este un joc video freeware, multiplayer, top-down, de către Valve Corporation. Este un remake al modului pentru Unreal Tournament 2004 și a fost dezvoltat de echipa originală, care a fost angajată de Valve Corporation pe parcursul procesului de dezvoltare. 
Imagini pentru alien swarm
Alien Swarm este un shooter top-down setat la un unghi de 60 de grade. Patru jucători se pot alătura unui singur joc de cooperare, al cărui scop este de a progresa prin nivele tematice science-fiction în timp ce elimină valurile de exstraterestrii.
Imagine similarÄ

Jucătorii pot alege din 40 de piese diferite de echipament, de la arme precum puști de asalt la lansatoare de grenade și obiecte de genul minelor și balize de vindecare. Jocul include statistici persistente, echipament unlockable și realizări. Jocul este bazat pe clasă, jucătorii alegând din rolurile de ofițer, arme speciale, medic și tehnică. Fiecare clasă are două caractere selectabile, diferențiate de abilitățile lor. 
Imagini pentru alien swarm

Înainte de misiune, jucătorii pot schimba încărcările personajului lor și articolele ofensive. Ele pot viziona, de asemenea, atât informațiile despre misiune, cât și observațiile celorlalți jucători. Intr-o campanie solo, jucătorul poate modifica toate încărcările personajelor lor.

Misiunea implică toți cei patru jucători care avansează în aceeași direcție generală, de multe ori cu obiective multiple de realizat. Pe măsură ce avansează prin nivel, se vor deplasa prin multe încăperi diferite și vor trece multe obstacole diferite, de la gazul otrăvitor la ușile armate. Aceste obstacole sunt eliminate printr-o varietate de metode, de la sudare la fotografiere la hacking.

Între timp, mulți exstraterestrii vor ataca jucătorii din toate părțile. Exstraterestrii pot da naștere imprevizibil și va ataca adesea jucătorii cu o mulțime de nou nascuti. Există multe tipuri diferite de extraterestrii, cu comportamente diferite și modele de atac. Jucătorii se pot lupta cu exstraterestrii folosind mai multe instrumente, inclusiv arme, explozivi sau folosind lucruri din jurul lor (de exemplu, butoaie explozive). 

Jucătorii au patru sloturi: un slot pentru caractere (care determină abilitățile, avantajele și armele specifice clasei), două sloturi de arme și un slot pentru articole. Slotul de caractere permite jucătorului să aleagă între unul dintre cele opt caractere, care au fiecare câte ceva (adică daune suplimentare, reîncărcare mai rapidă etc.) și arme și obiecte specifice clasei (puști, autogun, cutii de muniție etc.). Jucătorii pot echipa două arme în sloturile pentru arme, precum și anumite elemente sau utilități. Articolele offhand (cum ar fi explozivi, flare și medkits) pot fi echipate în slotul offhand.

https://www.youtube.com/watch?v=804u05RHxNk

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...