Jump to content
PePe

ZTE renaste cu un telefon de top

Recommended Posts

ZTE renaste din cenusa cu un telefon de TOP ce merita atentie.
Pentru o perioada, in 2018, ZTE era "sa stinga becul" din cauza penalitatilor impuse de Statele Unite ale Americii, intre timp situatia s-a remediat si chinezi au lansat un telefon de top atractiv, ZTE Axon 9 Pro.

zte.thumb.jpg.a128baa9dfc0284a4543ff015c9d4848.jpg

Chinezii de la ZTE au venit la inaintare in urma cu cateva zile prin intermediul unui smartphone cat se poate de atractiv, cu o configuratie de top si o baterie generoasa. Acesta este intitulat ZTE Axon 9 Pro si este cat se poate de ancorat in trendul referitor la telefoane high end.

ZTE Axon 9 Pro este construit in jurul unui panou AMOLED de 6,21 inci cu o rezolutie nativa 1080p+. Crestatura pe care am vazut-o la majoritatea telefoanelor din ultimul an este prezenta si aici. Panoul este certificat HDR10 si printr-un senzor RGB ar trebui sa faca o treaba buna la afisarea constanta a unui balans de alb corect. Sistemul audio certificat Dolby Atmos este format din doua difuzoare stereo si ar trebui sa fie destul de puternic. Din pacate, mufa de casti traditionala a fost eliminata.

Cele doua camere de pe spate sunt de 12 si 20 de megapixeli, dintre care, cea mai mare utilizeaza o lentila pentru un camp vizual de 130 de grade. Amatorii de selfie-uri se vor bucura de un al doilea senzor de 20 de megapixeli cu F/2.0. Aceeasi camera te ajuta in procesul de autentificare faciala. Un senzor de amprenta pe spate completeaza optiunile de securitate.

Partea de performanta este asigurata de o combinatie intre un Snapdragon 845, cu 6GB RAM de tip LPDDR4X si o memorie interna de 128GBUFS 2.1. ZTE Axon 9 Pro este un dual SIM care poate gazdui un microSD pe langa doua SIM-uri. Acumulatorul generos de 4000 mAh se incarca rapid prin intermediul tehnologiei QuickCharge 4.0 si a unui port USB C. Incarcarea Wireless Qi este de asemenea disponibila.

Noul smartphone de top de la ZTE este rezistent la apa datorita certificarii IP68, iar pretul sa de achizitie este de 650 de euro.

Sursa: playtech

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...