Jump to content
PePe

iPhone dual SIM va fi lansat, dar tu nu-l vei putea folosi

Recommended Posts

Apple lanseaza un iPhone dual SIM, dar tu nu-l vei putea folosi.

1901646570_iphonedualsim.thumb.jpg.aeb3167c5af566cb7e0a3d56e8236e9e.jpg

Apple se pregateste sa lanseze noile modele de iPhone-uri în aceasta toamna si se pare ca firma din California pregateste o premiera: primul telefon dual SIM din portofoliul Apple. Ce este si de ce nu-l vei putea folosi!?

Telefoanele dual SIM sunt extrem de populare in China si in Romania adaugam noi, si de aceea Apple se gandeste sa faca primul sau telefon care poate folosi doua cartele SIM in acelasi timp. Acest model ar fi exclusiv pentru piata chineza, ar avea o diagonală de 6,1inch si ar veni cu un panou LCD si nu OLED, cum vor fi celelalte modele.

Un nou raport din Taiwan confirma ca Apple chiar lucreaza la un astfel de model, dar, din pacate, va putea fi cumparat doar în China. Potrivit surselor din lantul de aprovizioanare, Apple ar pregati chiar patru astfel de modele cu dual SIM, special create pentru China, locul unde Apple doreste sa-si creasca vanzarile.

In prezent, iPhone-urile reprezenta mai putin de o cincime din totalul vanzarilor de telefoane mobile din China, potrivit celor mai recente date, iar piata este dominata de jucatori chinezi precum Huawei sau Xiaomi. Acesta este motivul pentru care Apple vrea sa faca o editie speciala pentru China.

Aceste zvonuri se potrivesc cu ceea ce se vorbea inca de anul trecut cand surse afirmau ca Apple vrea sa lanseze un iPhone mai ieftin pentru piata chinezeasca. Un iPhone mai ieftin - mai multe unitati vandute.

Daca acest model va vedea lumina zilei sau nu, ramane de aflat, dar ceea ce stim sigur este ca Apple planuieste sa lanseze trei modele de iPhone anul acesta: un model de 5.8inch OLED, un model de 6.1inch cu panoul LCD, si cel mai mare iPhone de pana acum, un model de 6,5inch cu panul OLED.

Toate aceste trei telefoane vor urma Design-ul trasat de iPhone X lansat anul trecut, cu margini subtiri si cu ecran crestat in partea de sus. De asemenea, sa ne asteptam la specificatii mai puternice fata de modelele anterioare si un senzor foto mai bun. Deocamdata nu stim data oficiala de lansare a noilor telefoane Apple.

Sursa: playtech

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...