Jump to content
PePe

Politia Romana a ascuns recenziile de pe pagina de Facebook

Recommended Posts

Politia Romana a ascuns recenziile de pe pagina de Facebook.

Dupa ce a primit zeci de mii de evaluari de 1 stea, Politia Romana a ascuns recenziile de pe pagina oficiala de Facebook. Romanii si-au exprimat in ultimele zile, nemultumirea astfel dupa ce soferului care circula cu numere de inmatriculare cu mesaje anti-PSD i s-a intocmit dosar penal de politistii din Capitala.

1210908393_politiaromana.thumb.png.ec3cb6998c81226e86aa60d504317a6e.png

Romanii protesteaza de luni fata de decizia politistilor din Capitala de a-i face dosar penal soferului care circula cu numere de inmatriculare cu mesaje anti-PSD. Pe Facebook, pagina oficiala a Politiei Romane a primit mii de mesaje critice, dar si evaluari de 1 stea care au scazut dramatic ratingul paginii, acesta ajungand miercuri la 1.1.

Mai mult decat atat, iritat de reactiile negative, purtatorul de cuvant de la Brigada Rutiera le-a sugerat oamenilor sa nu mai apeleze la Politie atunci cand au o problema, intr-un mesaj care ulterior a fost sters. Acest lucru i-a revoltat si mai mult pe internauti, iar evaluarile cu 1 stea si mesajele critice s-au inmultit.
Nu e de mirare de ce joi pagina de Facebook a Politiei Romane nu mai afiseaza deloc recenziile, acestea fiind ascunse de administratorii paginii.

Miercuri, Politia Romana a transmis printr-un mesaj postat pe Facebook, ca pagina institutiei a primit multe recenzii si comentarii negative, dar conturile utilizatorilor nu au fost raportate pentru acest lucru cum se vehicula in spatiul public. De asemenea, Politia Romana spune ca in profida comentariilor cu referiri politice si care contin un limbaj licentios, a fost respectat "dreptul la libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor", iar siguranta cetatenilor ramane prioritara

678834566_politiaromana2.thumb.png.dc0ada758d9d4bf417bc16544805ceae.png
 

Institutia afirma ca in ciuda faptului ca unele recenzii si comentarii contineau referiri politice sau exprimari licentioase, au ales sa respecte dreptul la libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si nu le-au cenzurat, sters sau ascuns.
Politia Romana transmite ca pentru siguranta oamenilor ramane prioritara "indiferent de recenzii, stelute sau comentarii".

 

P.S: Printre internauti circula zvonul ca s-au pus pe raportat pagina oficiala a Politiei Romane, credeti ca schimbarea numelui paginii oficiale din Poliția Română in Politia Romana, are vreo lagatura?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...